Reklama

Reklama

Orient Expres

  • Kanada Death, Deceit & Destiny Aboard the Orient Express (více)

Obsahy(1)

Filmové hvězdy, slavné modelky, průmysloví a finanční magnáti celého světa jsou pozváni na prominentní silvestrovskou párty, která má být současně největší charitativní akcí v dějinách. Má se konat ve slavném vlaku Orient Express cestou z Paříže do Istanbulu. Pořádá ji tajemný milionář a každý kdo je pozván si to pokládá za velkou čest. Místo velké slávy však čeká všechny zúčastné nemilé překvapení, když zjistí, že organizátorem celé akce je ve skutečnosti bezohledný mezinárodní islámský terorista. Veškerý personál ve vlaku je tvořen jeho přívrženci a celá párty je ve skutečnosti smrtící pastí, z níž se rukojmí mohou dostat pouze po zaplacení obrovského výkupného, které jejich únosce hodlá použít na financování terorismu po celém světě. Jedním ze zajatých prominentů je také hollywoodská hvězda akčních filmů Jack Chase, který se pro vystrašená rukojmí stává nedobrovolným hrdinou. Během přípravy k natáčení svých filmů totiž prošel výcvikem u protiteroristické jednotky. S pomocí dívky Nadji se musí pokusit zlikvidovat teroristy a hlavně zneškodnit bomby, kterými je celý vlak podminován, a to všechno dřív než v Istanbulu celý vlak exploduje. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takovou srajdu jen tak neuvidíte... (:-o ..."Orient Express", >nejluxusnější vlak evropy< (-: zde složený z vagónů BDŽ a tažený jakýmsi reznoucím nákladním lokotraktorem :-) vyjíždí na miléniový (miliónový minilojový mimojalový ;-) výlet do Istanbulu, obsazený elitními cestujícími za účelem největšího obchodu v historii vesmíru... A dál už jen v kulisách - které se designem ani rozměry nesnaží ani z rychlíku napodobit interiéry vlaku - sledujete diletantsky natočenou magořinu s neuvěřitelně idiotskými dialogy, prezentovanou tvůrčími čudláky, sesbíranými kdesi na periférii šoubizu, skvěle dotvrzenou debilním šašským nováckým dabingem... Podívaná pro céčkově orientované filmové uchyláky! Užívejte expresně! ... :oD ()

Desiree odpad!

všechny recenze uživatele

To se jen tak nevidí! Báječně užitečný snímek pro ostatní filmaře.Až bude nějaký na hlavupadlý scénárista, chtít nechat zpracovat nějakého šikovného rejžu zase takový pěkný příběh, tak Tady je možné vidět, jak se to opravdu nedělá. Mně se dělá špatně...ale vlastně se docela bavím, nad těmi výkony celého štábu. To se prostě musí vidět!!! ()

Reklama

Odpadlik odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná pitomost a sbírka těch největších klišé z "vlakových filmů". Dějově celý ten paskvil nejvíce připomíná Segalovo "Přepadení II - Temné území", ale ač nemám Stevena rád, tomuhle filmu "Orient Express" nesahá ani po kotníky. Naprosto nechápu, proč se tvůrci "snížili" k bulharské koprodukci - díky tomu tak např. vagóny orient expresu připomínají naše staré zelené osobné vozy ČSD, z Paříže do Instanbulu táhne celý vlak jedna posunovací lokomotiva (v jednom ze záběrů ovšem vlak táhne elektrická lokomotiva!!!), podobných blbostí jako staniční nápis "Stará Zagora" v latince i azbuce na údajné maďarské stanici bychom našli více. Ne, opravdu nemá cenu se rozčilovat - pohledu jak americký herec a ruská baletka zneškodňují bombu na střeše vlaku se mohu jen smát. Nechápu, jak někdo tomu tady mohl dát 2 hvězdičky. Za co proboha?? Rochard Grieco na tom po seriálu "Booker" asi musel být hodně špatně, když přijal roli v takovém ani né béčku, ale tak "efku". ()

Shit odpad!

všechny recenze uživatele

Nic horšího jsem poslední dobou opravdu neviděl a to sem zahlíd takový dílka jako jsou telenovely nebo seriály typu to je vražda, napsala, i když tenhle seriál mam tak hrozně nerad, že bych snad i kouknul radši na tuhle slátaninu, ale když to vemu nezaujatě tak orient express je o třídu horší. Vypadá to jako neskutečně nízkorozpočtovej film s mega stupidním dějem a otřesnými hereckými výkony, to snad ani neni herectví, to je spíš taková procházka před kamerou s občasným přečtením dialogů. Pointa je taky kokotská, vlastně mě ani nenapadá u jaký části filmu bych mohl říct, že to je průměr a taky nechápu jak se do takový kraviny mohl nechat najmout Grieco. On sice nemá za sebou nějaký zářný filmový kousky, ale tohle je fakt síla ()

Falcor odpad!

všechny recenze uživatele

Hurá, hurá, konečně se po několikatýdenním čekání opět dočkali TV diváci tohoto velkofilmového skvostu. Kanada vždy dovedla špičkové filmy, stejně jako Bulharsko. Nejlépe v koprodukci. Ale koprodukce vzájemná, ta zákonitě musela opanovat filmový Parnas. Lahůdka. Originální děj, důmyslná kamera, vtipné, leč sofistikované dialogy, šaramantní kladný hrdina (dle zjevu rovněž nějaká koprodukční směska), bombastické speciální efekty (a pak, že zbytky rekvizit po nějaké dětské besídce nenaleznou další uplatnění), výtečná choreografie mácanců a ťafek. No, již se těším, až to budou opět opakovat. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v bulharské Sofii a kanadském Ontariu. (Terva)

Reklama

Reklama