Reklama

Reklama

Mrazivá zvrhlost

  • Česko Sexuální dravec (více)

Obsahy(1)

Krásná mladá žena je mrtvá. Udusil ji při aktu lásky milenec opravdu neúmyslně? Její přítelkyni čeká velmi nebezpečné vyšetřování ve světě podivných slastí, intrik a napětí… (Bontonfilm)

Recenze (7)

tron 

všechny recenze uživatele

Angie Everhartová a Richard Grieco (...) v ďalšej bežne podpriemernej vykrádačke ZÁKLADNÉHO INŠTINKTU, nevhodnej ani na na nedeľnú polnoc. Matné a fádne. Že som si to na začiatku 21. storočia požičal za peniaze v požičovni (mylsím, že ešte na VHS!), ľutujem dodnes. ()

PetrPan2 odpad!

všechny recenze uživatele

Erotický thriller, u kterého se ani nebudete bát ani vás nevzruší... za to se vás úspěšně pokusí unudit k smrti. Richard Grieco ani Angie Everhart nikdy nebyly bůhví jací herci, přesto si v tomhle vyloženě špatném filmu nasadily laťku tak nízko, že by ji nepodlezl ani mistr světa v limbu. Erotické scény jsou vzrušující asi jako fotbal na nově... chybí už jen komentář Vaška Tittelbacha. ()

Reklama

rozbris 

všechny recenze uživatele

Pár erotických thrillerů jsem viděl, a tento se dál skouknout a v mých očích dokonce i dostal dobré hodnocení. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dve nesympaticke kreatury sa rozhodli vykradnut Zakladny Instinkt s Michael Douglasom a Sharon Stone. A na rozdiel od tej kultovej dvojice ich vykony stoja za lopatu hnoja. A aj to rozmyslam, ci som neprehnal. 5 % ()

Motinski odpad!

všechny recenze uživatele

Otrasní herci, (vlastne ani neviem či sa to dá nazvať hercami) zlá kopirka Základného inštinktu už po neviem koľkatý krát a zase rovnaký hnoj. Možno aj najväčší aký som z tých vykrádačiek videl. Tu sa fakt nedá nájsť ani jedno pozitívum. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama