Reklama

Reklama

Unexpected

Trailer

Videa (2)

Trailer

Recenze (7)

rigby 

všechny recenze uživatele

Velkolepý pokus o psychologické drama. Bohužel zůstalo jenom u pokusu. Zůstává otázkou, zda je to zapříčiněno nevalným scénářem, ale spíše bych to viděl na neumění režiséra, které kráčí ruku v ruce s tím, že Cobie Smulders je velmi špatná herečka. Pokud se dá vůbec její výkon nazvat jako herectví. Výsledkem je tak film, který prošumí kolem, nic z něho nezůstane a není důvod o něm psát víc. ()

FFilipCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel tenhle snímek má smůlu, že jsem ho viděl bezprostředně po tom, co jsem byl odpálen pětihvězdičkovým Dope. Celý děj, i když byl krátký, tak se neskutečně táhl, téma mě vůbec neoslovilo, stejně tak herci. Úvod byl opravdu hodně zdlouhavý a než se celý film pořádně rozeběhl, v podstatě byl jeho konec. Tohle jsem opravdu nemusel vidět. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

No to si snad Kris Swanberg dělá srandu? Celou tu dobu má tenhle film nášlapnuto tak skvěle a posledních deset minut to pošle úplně k ledu. Jako by závěr popřel celou myšlenku filmu. Mám ráda filmy o těhotných, ale tohle byla taková fraška, že stejně tak mohly ústřední hrdinky tohohle snímku uříznutou pravou ruku nebo mít ploché nohy, protože vyznění filmu Unexpected mě bolelo a mám z něj pocit, jako by jej vymyslel nějaký muž. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Prvé dve tretiny mi pripadali dosť vlažné - taký neuveriteľne zdĺhavý úvod a uvedenie do deju. V poslednej tretine sa to už konečne poriadne rozbehlo, a chytilo to poriadny spád (najmä počas návštevy tej Illionois University). Len škoda že ten film začal naberať na kvalite až pomerne neskoro. Inak tématicky celkom obstojné - ako tehotenstvo dokáže narušiť vcelku perspektívne plány + milé priateľstvo medzi učiteľkou a študentkou. No škoda, že prvá hodinka bola taká v podstate monotónna. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Príbeh o dvoch tehotných priateľkách, kde tá mladšia študentka vedela čo s tým hneď od začiatku, zato tej staršej profesorke to trochu trvalo, kým si to v hlave upratala. Príbeh, ktorý na filmové plátno nepriniesol nič nové. Bolo to také príjemné, pomaly plynúce, s peknou hudbou a všetci tam boli takí príjemní a milí, a keď aj prišiel nejaký problém, tak sa hneď vyriešil. Project 52 Films by Women ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama