Reklama

Reklama

Hybná síla

Trailer 1

VOD (1)

Když se Alex, ostřílené zlodějce s tajemnou minulostí, omylem podaří prozradit svou totožnost během původně plánované rutinní loupeže, záhy se ocitne zapletená ve vládním spiknutí a vtažená do smrtící hry na kočku a na myš s nebezpečným vrahem a jeho týmem zabijáků. Alex, vyzbrojená vlastním arzenálem smrtících schopností, je rozhodnutá pomstít své zavražděné přátele a odhalit přitom pravdu. Olga Kurylenko exceluje po boku Jamese Purefoye v hlavní roli akční hrdinky v tomto dynamickém thrilleru. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

kombajn 

všechny recenze uživatele

Už od prvních dialogů bylo jasné, že scenáristi jeli na čtvrt plynu. Akce tam je, ale je to strašně blbě ukecané a v české verzi se navíc obsazení dabérky hlavní role totálně nevyvedlo. Jedna velká nuda korunovaná žvaněním u mučení. Zachraňuje to krapet finále na letišti. Olga už měla daleko lepší role.. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tyhle laciný béčka přesně v dnešní hektické době fanda akčního filmu potřebuje a vyžaduje! Jsem mezi nima. Opět se zde jako v drtivé sbírce bijáků projevuje ten manévr, postavit béčko na jednom veleznámým ksichtě, v tomto případě na Freemanovi a ono se to většinou zadaří... Když né kvalitou, tak aspoň tím spuštěním filmu. A o to se filmaři snaží. Je to obyčejnej příběh, ovšem svižnej a dost akční, na Olgu se celkem pěkně kouká a má to standartní hodinku a půl. A to, že o filmu nebudete už pozítří vědět.... To je tutovka, ale komu to vadí? Na to jedno skouknutí to určitě je! 55% ()

Reklama

Seti 

všechny recenze uživatele

Já nevim, ale já s těmahle chick akčňákama mam prostě problém. Nebudu se teď pozastavovat nad béčkovitostí, jelikož ta k tomuto žánru prostě patří. Mám ale setsakra problém uvěřit, že 50ti kilová modelka Olga Kurylenko je nezastavitelnou mašinou na zabíjení, která celej film holejma rukama porcuje dvoumetrový stokilový žoldáky. Momentum také trpí další v dnešní době tradiční bolestí akčních filmů, a to je super hyper cool roztřesená kamera a přespeedovaný střih, který činí z téměř veškeré fullkontaktní akce nepřehledný guláš (chápu, že se musí nějak zamaskovat, že herci umí hovno, ale tak existují dubléři, ne?). Pokud vám však tyto výtky nedělají potíže, tak je Momentum v pohodě stravitelné béčko se sympatickým záporákem. ()

fr3ak 

všechny recenze uživatele

No to byla opravdu tragédie. To že bude čistě akční film mít debilní scénář jsem schopen překousnout, když by alespoň ta akce za něco stála, jenže ona nestojí. Choreografie mlátiček a přestřelek je strašně jalová a ještě navíc s příšerným střihem. To si pak při sledování začnu všímat ruzných nesmyslů, které by jinak skryla dobrá akce (např. to že si Alex jako naprostá profesionálka ani neověří jestli má ve zbrani náboje, nebo velmi podivné chování policie, která se snaží zastavit auto způsobem ala GTA atd...) Olga je sice pořád hezká ženská, ale za to já body přidávat nebudu. A co tam kurva dělal Morgan Freeman? :D ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Síce ide o všednú americkú thrillerovú záležitosť, ale aspoň to má nejaký feeling a je to celkom pozerateľné. Najmä sa dobre pozerá na Olgu Kurylenko. Myslím si, že občas je to celkom zábavné a ani akcia nie je vo filme najhoršia. Keby len ten príbeh bol zaujímavejší a keby viac vyťažil z faktu, že obsadili do filmu Morgana Freemana. Som rád, že som film videl, určite sa k nemu viac nevrátim... ale myslím si, že sa to v budúcnosti uchytí na tv Dajto. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Film měl celosvětovou premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu Fantasia 2015 22. července 2015 v Montréalu (Québec, Kanada), rodném městě režiséra. (GASTON73)
  • Film se natáčel v Kapském městě (Jihoafrická republika) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)
  • Během víkendu premiéry filmu ve Spojeném království se filmu podařilo vydělat pouze 46 liber (69 amerických dolarů) z 10 kin, ve kterých byl promítán. (GASTON73)

Reklama

Reklama