Reklama

Reklama

Smrtelné ohrožení

(TV film)
  • Česko Vražedný příslib (více)

Obsahy(1)

Ráchel (Julianne Phillipsová) je úspěšnou advokátkou z Bostonu, která se zotavuje z nenadálého úmrtí svého snoubence. Když se ale setká s fotografem Ericem (Richard Grieco - Gangsteři), je přesvědčena, že jí osud dává další šanci. Brzy souhlasí se sňatkem a její štěstí nezná mezí, když Eric zařídí líbanky na opuštěném ostrově. Ericovo chování vůči Ráchel se ale rychle změní... Mezitím obdrží její bohatý otec anonymní dopis, požadující výkupné deset miliónů dolarů za ušetření života novomanželů. Slib manželského štěstí se tak mění na vražednou hru kočky s myší, plnou podvodů, chamtivosti a krutosti. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (3)

k212 odpad!

všechny recenze uživatele

Masová televizně oddychová sra*ka, při které se člověk může maximálně bavit tím, že dokáže zcela přesně odhadnout, co se bude dít za pár minut, a bát se může pouze toho, že se mu z té blitkoidní předvídatelnosti míchnutou nechutnými hereckými projevy, nezáživnou režijí a jenávímještěčím, zvedne žaludek. A je úplně jedno, zda to sledujete v původním znění s arabskými titulky a neumíte anglicky. Ano, skutečně je to tak strašné. ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Děj je sice více než předvídatelný, ale herci nepodávají zas tak špatné výkony. A když se k tomu přidal docela slušný námět, vzniklo něco, u čeho nízký rozpočet pomohl vytvořit stísněnou atmosféru ostrova, ze kterého není zas tak jednoduché uniknout. Obzvláště pokud se z vaší milované polovičky stane únosce... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama