Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se na jeho farmě usadí vzácné labutě, musí se vdovec Jack a jeho děti potýkat nejen s těmito majestátními ptáky, ale i s ornitoložkou, která je přijede studovat. Ctižádostivou ženu totiž labutí rodina zajímá mnohem víc než ta Jackova. Na farmě ovdovělého farmáře Jacka Petersona se usadí rodina labutí, kterou si jeho desetiletá dcerka Frankie okamžitě zamiluje. Když to však zjistí ctižádostivá ornitoložka Ginny Newsomová, rozhodne se majestátní ptáky z farmy odvézt a "zachránit". Jacka tahle urputná žena, která ví všechno nejlíp, hned při prvním setkání znechutí. Časem se ale věci změní. A malá Frankie a její bratři rozhodně nehodlají nečinně přihlížet tomu, jak počáteční nevraživost mezi jejich otcem a zarputilou Ginny postupně přerůstá v něco jiného. Že by snad byla ve vzduchu láska? (HBO Europe)

(více)

Recenze (21)

Tonula 

všechny recenze uživatele

Příjemný romantický film se špetkou dramatu. Opravdu nevím, proč je tak nízké hodnocení. Možná je doba natolik bizardní, že už lidé nechtějí vidět děti, které mají rády labutě a lidi, kteří se mají rádi jako lidi. Jsem ze staré školy a tak mám romantiku rád. Navíc je docela slušně natočená, i když chvílemi trpí filmařskou zkratkou a závěr s happy endem si vynutil, aby se hlavní dospělí hrdinové náhle objali, i když celý film na sebe nepoložili ani malíček. Výborně zahrála svou roli Maggie Elizabeth Jones jako Frankie a hlavně díky ní dávám filmu 4*. ()

wege 

všechny recenze uživatele

Dejte dohromady týpka od Smitha, kočku ze Světel páteční noci (proto jsem se na to taky koukal, že?), holku z Koupili jsme ZOO, labutě (proč ne, když už tu byli psi, kočky, koně, papoušci, opice, sloni, gorily a nevím co všechno ještě) a vyjde vám klišovitá romantická devadesátiminutovka, která za to fakt nestojí. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Z výraznej časti skôr detský film, veď ho aj akože rozpráva decko, no a zvyšok ide akože do romantiky, hoci Jason Lee mi do tejto roly vôbec nesadol, on by sa už mal chystať do úloh dedkov a k Minke Kelly vôbec nepasuje. Scenáristicky je to samozrejme skoro vždy len o labutiach, ale keď chcú ísť tvorcovia mimo toho, tak strácajú fantáziu. Takže sa tu dočkáme veľmi bizarných scén, kde desaťročná dcéra bez problémov ukradne otcovi štvorkolku a dobre, že s ňou neprejazdí pol krajiny pre jedného skoro zdechlého labutiaka. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Dej ať se vejce vylíhnou a postarej se, ať se jim nic nestane a... Bůh žehnej Americe! Amen. Hned zezačátku bych měl poznámku k žánru. Nejedná se o romantický film, ale o rodinné no.. komediální-drama dejme tomu. Hlavní postava je zde protivné dítě a film není o vztazích, ale o labutích. Že ve filmu dojde ke sblížení dvou lidí nemusí nutně znamenat romantiku. Jinak jde o klasicky americký televizní film. Neuplná rodina, děti jsou to nejdůležitější, prostý život na venkově, všechno čisté a barevné a nechybí zmínka o Bohu. Většinou poněkud trapně stereotypní, občas něco málo pobaví, hlavně český dabing. Slovo "pták" totiž padne stokrát a nelze se vyhnout dvojsmyslům. Škoda posledních cca 20 minut, jinak je to vesměs pohodový film. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Televizní inscenace na zabití času disponuje uměřenou dávkou sentimentu, nevzrušivým dějem a očekávaným koncem. Není urážlivá k diváckému vkusu, ale také nenabídne nic pro nějaký divácký zážitek. Rodinka labutí do detailů přesně kopíruje situaci v rodině, která bydlí na břehu jezera. Takže, když si ovdovělý labuťák najde novou družku, ani ovdovělý otec nezůstane na ocet. Romantiky v tom moc není, spíš, že se tu nějaká volná labuť či žena zrovna nachomýtla, tak proč nevyužít příležitosti? Rodinný film se vším všudy. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Přibližně v čase 1:08:00 je vidět, že v jednom záběru loučení má Jennie (Minka Kelly) fialovou bundu, v následujícím ji nemá, a v dalším už ji zase má. (Daertelon)

Reklama

Reklama