Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Morfující lidožravé příšery opět otřesou malým městečkem v Nevadě. Zaplavují jeho podzemí a hrozí nebezpečí, že smetou z povrchu země i městečko samotné. Jedinou nadějí pro obyvatele je Burt Gummer (Michael Gross), který přežil předešlé útoky podzemních nestvůr. S pomocí dvou místních podnikatelů (Shawn Christian a Susan Chuang ) se Burt připravuje na další setkání s děsivými Graboidy. Chvění 3 přináší hrůzostrašnou a výbušnou zábavu! (Magic Box)

(více)

Recenze (70)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Graboidi mali v jedničke tú výhodu, že boli pod zemou a vlastne nikto nevedel ako vyzerajú. Vyplazovali len jazýčky. Ale nakoniec...V dvojke dostali update v podobe kuracích infantov. V tejto trojke kurčatá už aj lietajú a to na metán z ich čriev. A to je už trošku veľa. Zmutované podzemné červy v tomto prípade čakajte minimálne. A tým pádom aj dobrú zábavu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Chvění 3“ není propad v sérii, je to jen prostě dáno tím, že snímek až moc opakuje to, co bylo doposud viděno, jen se snaží o to, aby to bylo místy trochu větší. Jenže humor zde nefunguje tak, jako fungoval doposud a u filmu se budete sát docela málo, což je asi největší škoda. Ten film by měl být zábava, ale „Chvění 3“ je takové utahané a celkově nevyniká ani v sérii, ani v žánru béčkových komedií. ()

Reklama

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Stejně povedené jako první dva díly. Tentokrát se vše vrací do vesničky Perfection, ano to je ten zapadákov z jedničky. Vrací se tak většina postav z prvního dílu. Humoru trošku ubylo, přibylo akce a opět je tu nová potvora. Humor sice trošku ustoupil akci, ale přesto tento díl obsahuje nejvtipnější scénu z celé série, kterou samozřejmě nebudu odhalovat, jen bych jí nazval něčím jako Graboidí metro. Až uvidíte, vzpomenete si na mě. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Někdy si tak pro sebe říkám, co jsem tomu tam nahoře udělal." Docela zábavné pokračování, které samozřejmě kvalit prvního dílu nedosahuje. Občas vtipná scénka či průpovídka je vystřídána napětím, po kterém následuje nudnější pasáž. Bohužel, nudnějších pasáží je povícero, a tak si film nedrží patřičné napětí po celou dobu. Velmi dobrá je hudba, která, především při akci, dává filmu patřičný říz. Kromě nevyváženosti jsou nejhorší laciné digitální obludy. Pořád říkám, že není nad mechanické efekty - ty jsou zde také, při detailních záběrech, a skutečně vypadají mnohem věrohodněji. Herci nejsou žádné Stars, ale sympatie jim nechybí. Především Burt a Jack se předhánějí ve vtipnostech a nápadech, jak zvládat zapeklité situace. Oddechový snímek, jehož většinu obsahu vyžvanil distributor v oficiálním textu.... ,,Roztáhni nohy!" ,,Tady???....jo aha..." ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Od dvojky otravný Burt Gummer se svými trapnými hláškami je zpět. Tedy ne že by tu byl za jedinou otravnou a trapně hláškující postavu, ale rozhodně mezi nimi hraje prim. Sice to v jednu chvíli nakrátko vypadá, že už od něj budeme mít pokoj, ale bohužel Burt je nezničitelný. U triků opět nepříjemně často úřadovaly počítače a k povrchovým graboidům přibyli ještě létající. Čiré zoufalství. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama