Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Françoise (Daniele Gaubert) je ve dne přitažlivá mladá dáma, zatímco v noci využívá své schopnosti bývalé cirkusové hvězdy a stává se z ní neohrožená vlčice - zlodějka vzácných šperků v přiléhavé kožené kombinéze, pro niž neexistuje žádná překážka. V jejím rajónu se ale objevuje konkurence - muž jménem Bruno (Michel Duchaussoy), také odborník na vloupání. (MI-380)

(více)

Recenze (17)

Romanervin 

všechny recenze uživatele

Je to pro me bezva film na nostalgicky vecer ... Tim nechci v zadnem pripade napsat, ze bych ho jako detektivku nejak podcenoval.  Filmove napeti v dimenzich sedesatek je v pohode a pribeh me nijak nenudi ... Navic ona je v te kombineze fakt dobra.  Kdyz chci v takovy vecer pohodu, dam si  Vecirek, nebo  Byl jsem pri tom ... Kdybych si chtel dat kovbojku, mohla by to byt treba Viva Maria  ... No a kdyz chci lupicum drzet palce ... Tak se film  Osamela vlcice vyborne hodi.   Btw ... Nevi nekdo o titulcich?  Ty by se mi moc hodily ... Za eventuelni radu predem diky  :-) ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Toto bol asi prvý film, pri ktorom som si prvýkrát uvedomil dve veci, že akčné žánre majú niečo do seba a popačujú sa mi viac ako romantika a psychošiny a drámy, a že fešné kôrky v priliehavých overaloch mi spôsobujú také divné príjemné pocity, z toho vyplýva, že som riadny pamätník, dnes už netuším, kedy som to videl, ale pamätám si, že to bolo farebné, viem to podľa červeného Firebirdu, s odstupom je to taká dosť neškodná pakovina, ale Daniela je tu parádnica na pohľadanie a vie bohovsky liezť po lane a škrabať sa po fasádach a šoférovať jedno z najkrajších áut, aké kedy bolo vyrobené, ohromná nostalgia, takže 65%. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že tahle zahalená zlodějka, která se inspirovala v postavách jako Arsène Lupin, nebo ještě spíše v postavě Diabolika, se mi prostě zamlouvala. Má to něco lehce z Bonda, je to sexy, jen místy to má taková hluchá místa, která jsou dána i absencí hudby, což je zde trochu iritující. Ale taková příjemná béčková atmosféra se mi líbila. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Film o Fantomasce "Catwoman" Lupénové, který vznikl snad pouze proto, aby Logereau mohl při natáčení slintat nad půvabnou Danièle ve slušivém a velmi (ale opravdu velmi) přiléhavém kostýmu. A ne že bych se mu divil, ale mohl k tomu slintání vzhledem k žánru přidat aspoň i zdání napětí, příběhu či stylu. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Pre mňa povinnosť, pre mladých divákov zrejme nudná zlodejská krimi. A čiastočne majú pravdu, po veľkolepých produkciách je tento len chudobný príbuzný. Ale to je len prvý pohľad. Pri hlbšej anylýze ide o dobre prepracovaný žánrový snímok, ktorému nechýba spád, tempo a dôvtip. Danièle Gaubert je v úlohe Francoise najlepšou voľbou a jej čierna kožená kombinéza s pohybovým nadaním je pastva pre každé oči. Podobne treba oceniť aj hudbu, ktorá dokonale vystihuje všetky scény a narába sa s ňou perfektne. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama