Reklama

Reklama

Sacrifice

  • Německo Sacrifice - Todesopfer
Trailer 1

Obsahy(1)

Manželský pár Tora (Radha Mitchell) a Duncan (Rupert Graves) sa presťahuje na pokojný ostrov, aby si mohol adoptovať dieťa a zabudnúť na mestský ruch. Tora je uznávanou lekárkou, takže ju v miestnej nemocnici okamžite prijmú. Vypadá to na príjemný štart v novom domove. Všetko sa ale zmení vo chvíli, keď Tora nájde na pozemku telo ženy s vytrhnutým srdcom a vyrytými znakmi na koži. Miestna polícia označí prípad bez pátrania za vyriešený. Zdá sa, že v novom domove sa deje niečo zvláštne. Stopy vedú k miestnym legendám. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (20)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Obsah sice nezněl zrovna moc originálně ale i přesto nalákal. Tora(Radha Mitchell) vykope na zahradě tělo ženy s vytrženým srdcem. Policie vše "prošetří" a zanedlouho případ smete ze stolu. A tak se Tora pustí do pátrání na vlastní pěst. Problém je v tom, že je film natočenej strašně nezáživně a nenabídne ani náznak napětí či atmosféry. Měl jsem co dělat abych to vůbec dokoukal. Za mě 91 minut nudy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Snaživé, miestami až moc. Ani filmové spracovanie nebolo najhoršie, no ten príbeh ma moc neoslovil. Na môj vkus až moc jednoduché, predvídateľné a presne podľa nalinajkovanej schémy priemerných thrillerov. Fantasy a horor? To ani náhodou, kde sa to vzalo? Asi si zase niekto hrkol. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Snaživá thrillerovina, zabitá tupotou scenára v poslednej "dvacke". Záujem úplne upadol, no omnoho väčšou "srandou", je zaradenie tohto filmu do kategórie žánrov: "fantasy, horor, mysteriózny", čo pôsobí rovnako od veci, ako celkový dojem tejto smutne spackanej maškarády. Strašná škoda, lebo tu potenciál bol .. - 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Radha Mitchell je jednou z těch hereček, díky kterým se na film budu dívat jen kvůli ní. Je to nesmírně zajímavá žena a předvádí, že udrží vaši pozornost celou dobu. I když příběh postupně začíná hodně skřípat, i když to scenáristicky není dobré a dějově je to plytké, ona to zachraňuje. Osobně se mi ale velká část filmu spíše zamlouvala. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mladá doktorka přijíždí po prodělaném potratu na skotské Shetlandské ostrovy, kde si chce pročistit hlavu a díky konexím manželovy rodiny uspíšit adopci dítěte. Po nálezu znetvořeného ženského těla popsaného runami začne pátrat po jeho identitě a potápí se stále hlouběji do tajemství ostrovní komunity. Scénář občas hodně skřípe a do některých konstrukcí by stačilo jen lehce fouknout, aby spadly a méně předvídatelnosti by také neškodilo, ale mě to docela bavilo. Mám rád Radhu Mitchell i skotské prostředí, rituální thrillery jsou taktéž mým šálkem kávy, objevilo se tu pár náznaků solidní atmosféry a napětí a za pomyslnou třešínku považuji účast Barristana Selmyho alias Iana McElhinneye. Příjemná jednohubka. 60% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama