Reklama

Reklama

50 odstínů vášně

  • USA Bound
Trailer

Dcera bohatého realitního makléře Michelle (Charisma Carpenter) se zamilovala do mladšího muže (Bryce Draper), který ji uvedl do světa B & D a S & M sexuálních praktik. Svůj další život podřídila nově probuzené sexuální vášni. (TV Barrandov)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Stathamova děvka z Expendables má slušnou postavičku, ale její afektovaný herectví to zrovna nevytrhne. Další film o ničem kterej opravdu tak trochu připomíná levnější variaci na 50 odstínů šedi. Překvapivě je to o něco lepší. Asi kvůli rozumnější délce při který než jsem si řekl, no to je, ale sračka, tak to skončilo.15% ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Asylumovské fantasy, které je trošku přetažené, ale Charisma Carpenter ve svých 45 vypadá přímo bombasticky a taky tomu kocourkovi, který aspiruje na hada pěkně zlomí kotník a namasíruje bičíkem tělo, ale šlo by to udělat tisíckrát lépe..divím se že jsem se na to vydržel dívat od začátku až do konce. ()

Reklama

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi zachovalá manažerka si najde hezounka. Už tahle charakteristika mi vyhodí dalších několik desítek trapných romantických zvráceností. Tady, aby se to přece jen odlišilo, je to jen šmrnclé SM praktikama. Ve výsledku je to ale stejná nuda jako všechno ostatní. Snad jen ten konečný osud hezounka a kozy té bláznivé ženské trochu kompenzují to rozčarování, že už zase vidím další nánu, která se nalepí na největšího debila v okolí a ještě podezírá všechny ostatní (viz ta domina) kromě zmíněného debila. A tak tomu je až do té doby, kdy té dotyčné krávě (nemusí se jednat jen o tuto manažerku a jen o film), která tupě žvaní něco o lásce (i když posedlost nebo hloupost jsou ty správné výrazy), otevře nějaká náhoda nebo tragédie oči. Jen kvůli této podobnosti s realitou (stačí jen vyhodit jisté praktiky a události filmu za trochu jiný druh týrání) a mé touze vylít si srdce má cenu vůbec zanechávat komentář, jinak je to jen další romanticko - ani-ne-moc-erotická blbost. ()

bratr_jezek 

všechny recenze uživatele

Módní erotickou vlnou naladěná story o tom, jak jedna ušlápnutá subminka do úlohy drsné dominy dorostla. Chvílemi to působí jako parodie na "odstíny" milionáře Graye, místy je to zajímavé na pohled (hlavně hlavní hrdinka je na svůj věk velmi sexy) a komu se ze slizkých a úchylných parchantů se zálibou v BDSM otevírá kudla v kapse, ten ocení závěrečný zvrat a "výměnu rolí". Hlavně za to a za hlavní hrdinku celkově průměr. ()

megan017

všechny recenze uživatele

Obal je fakt úžasný, krásný filtr, kontrast, pozadí. Kéž by se tak řídili i ve filmu a dali tam normální filtr, jako v každém filmu. Buď je to moc syté, nebo moc vybledlé, nebo je tam červený filtr, nebo modrý filtr. Ale nebylo to zlé, proboha, mě se tahle verze líbila víc, než 50 odstínu šedi. Má to příběh, chemie funguje, nemám velká očekávání. Charisma Carpenter je kočka, chtěla bych v jejím věku jako ona. Ono, když není zapotřebí speciálních efektů, nějaké vědecké znalosti, tak si Asylumu umí poradit. Pro mě asi nejlepší film od Asylumu, co jsem viděla. Ale i tak 2* ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama