Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co když Apollo 11 misi nedokončilo a vše, co jsme viděli, byla fikce natočená Stanley Kubrickem? Odpověď na tuto otázku budeme hledat v šedesátých letech v Londýně, kde se bude agent CIA (Ron Perlman) pokoušet najít slavného režiséra a zároveň bude muset spojit své síly s manažerem rockové skupiny (Rupert Grint). (hendrich6)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (87)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten snímek je celkem sranda, takže docela stojí za to se na něj kouknout. Když už třeba ne kvůli hercům, kteří nemusí sednout každému, tak alespoň kvůli celkem ujetému příběhu a hlavně naprosto skvělým headshotům. Je to digitální jako prase, ale i tak to funguje naprosto skvěle. Skvěle přitažené za vlasy, v což jsem doufal. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem se tomuhle filmu vyhýbal a vlastně ani nevím proč. Perfektní ujetá komedie odehrávající se v té nejzajímavější době, s nejlepší muzikou (i když soundtrack by mohl být silnější) nejlepšími hadry a nejsilnějším fetem. Sheehan hraje vyfetovasného pošuka co se všeho bojí, takže naprostý protiklad svého trademarku namyšlených frajírků a Rupert Grint je sice neskutečně otravný, ale k jeho roli to tady naštěstí sedí. Začátek je trošku těžkopádnej a humor křečovitej, ale postupem času se film perfektně rozjede, fetuje se, vraždí a hláškuje o sto šest. Mix typické hipízácké komedie s mafiánskou kriminálkou a špionážním thrillerem s pořádnou dávkou nadsázky a sebeparodie. Takových filmů se točí strašně, strašně málo. 80%. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

V akčních sekvencích dokonce výtečný film, ale převážnou většinu času zcela průměrný. To je Monnwalkers, který přetřásá onu jednu zajímavou konspirační teorii o skutečném přistání na měsíci. Což o to, takové téma je divácky vděčné, ovšem Antoine Bardou-Jecquet ho dokázal vyždímat tak maximálně na 70%. Rupert Grint ujde, ale není to herec velkých rolí. Ron Perlman ovšem zde charisma prodává najedničku, žel je vždy až ten druhý. No a o zbylém osazenstvu se nemá smysl dohadovat. Mírný palec nahoru. 65% ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

tak to bolo zase raz daco pre mna... Takto ma vyzerat svieza komedia, ktora bavi !!! A netreba k tomu ani kopance do vajec, zvratky, Melissu BigMacCarthy. Uplne skvele, priamociare a drsne. To je presne to co ja mam rad. Ma to skvele odkazy...napriklad na velekokotiny Vesmirna Nudysea popripade Mechanicke pomarance. Skvely soundtrack a fetakov, ktori su konecne zabavny. Mne to na vyvrcholenie stacilo. ()

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Film jsem dlouho odkládal - dle traileru mi to přišlo až moc ujetý na to, aby to mohlo fungovat. Žánr komedie je v poslední době spíš průser, než zábava, takže se ze mě v tomhle odvětví pomalu ale jistě stává mrzutej skeptik. Nakonec jsem po filmu sáhnul jako po nenáročný jednohubce nedělního večera, kdy jsem se při probírání v danou chvíli přednějších filmů musel z časových důvodů ponížit na kousky se stopáží pod 120 minut, což snímek Moonwalkers splňoval a během filmu jsem se stále více radoval, že volba padla právě na něj :) Jako celek je to velice povedená záležitost, s dobrým obsazením a velice pěkným a hravým zpracováním, ke kterýmu se určitě rád ještě párkrát vrátím - pro mě asi nová "kultovní" záležitost v žánru komedie, za což k původním čtyřem hvězdám přidávám pátou navíc za milý překvapení. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Ani jedna z misií nepriniesla fotku hviezdnej oblohy z mesiaca – pričom takéto fotografie by mali nesmierny význam pre astronómov. (Jadro)
  • Pristátie Apolla 11 bolo snímané čierno-bielou kamerou starou 10 rokov, pričom ich návrat snímali bežní ľudia farebnými. (Jadro)
  • Film se natáčel v Belgii. (rafix)

Související novinky

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

16.02.2017

Časem prověřené legendy, pečlivě vybrané novinky žánru i na zahraničních festivalech oceněné filmy. Čtvrtý ročník festivalu science fiction filmů Future Gate přináší již tradičně na filmové plátno… (více)

Reklama

Reklama