Reklama

Reklama

Jak Olin o oko přišel

(festivalový název)
  • Irsko How Olin Lost His Eye
Krátkometrážní / Horor
Irsko, 2013, 6 min

Režie:

Damian McCarthy

Scénář:

Damian McCarthy

Obsahy(1)

Potloukat se kolem vyhořelého domu není úplně dobrý nápad. Ale říkejte to zvídavému Olinovi, jenž prostě rád kouká tam, kam nemá. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (12)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Spíše takové filmové cvičení. Divák dle názvu ví, co má očekávat, a to také dostane. Paradoxně nejlepší scéna mi přišla ta s prsty. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Damian McCarthy zase vytahuje svoje oblíbené kostlivce ze skříně:) Jeho krátké filmy mají specifickou atmosféru, pojetí i ústředního bubáka. I když oproti jeho předchozím kraťasům mi Jak Olin o oko přišel, přijde o trochu slabší. Možná proto, že děj se v podstatě odehrává na ulici. Chyběla mi zde nějaká ta tmavá místnost, nebo jiné tmavé kouty. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Oline, Oline ty malý šulí…e. Tak tohle se Irům docela povedlo. Na můj vkus sice trošku zdlouhavé, vzhledem k náplni zápletky, ale jinak se mi černobílý hábit moc líbil, stejně jako prostředí, okolí starého domu. Jen k tomu přidat pořádný hudební doprovod, ještě více krvavý závěr a bylo vymalováno. Jinak ten konec neměl chybu. Takže průměr si to určitě zaslouží. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

I tak to může dopadnout když někdo čumí kam nemá. Jednoduchý a přesto působivý. Pravdou ale je, že ten konec mohl být rozhodně lepší. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama