Reklama

Reklama

Kámoš

(festivalový název)
  • Island Hjonabandssaela (více)

Obsahy(1)

Sedmdesátníci Uggi a Kiddi jsou staří mládenci, kteří spolu pracují na moři i relaxují ve vířivce. Jejich každodenní rutinu připomínající manželství naruší krásná vrstevnice Rosa, jíž jednoho dne potkají u bazénu. Kiddiho poté nenapadne nic lepšího než pozvat Rosu na oslavu Uggiho narozenin. Jejich přátelství je ohroženo... (Festival krátkých filmů Praha)

(více)

Recenze (2)

CiTrus007 

všechny recenze uživatele

Úsměvná povídka o dvou stárnoucích kamarádech, které jednoho dne rozdělí žena. Film nám nejprve vymaluje téměř homosexuální svazek dvou osamělých staříků, z nichž následně udělá dokonalé osly ve společnosti něžného pohlaví. Závěr však podle mého názoru přišel příliš brzy, čímž snímek ochudil o hlavní pointu. 7/10 [KVIFF 2015] ()

cajda 

všechny recenze uživatele

Islandský milostný trojúhelník, vlastně jen dva staří kámoši, co rádi po ránu plavou, a ženská, co jim do toho připlave. Jeden musí z kola ven, na souš. Skvělé herecké výkony, severská chilly atmosféra a coloring, který mají všechny snímky z Islandu tak podobný, že je začínám podezřívat ze zachycování reality. Krásná země, krásný film. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama