Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová (Olivia Colman) ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a jeho společníka Corcorana (Tom Hollander). (AMC Czech)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (238)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tom Hiddleston je herec, který svou kariéru vybudoval na zářivém úsměvu. A tak se během tohoto seriálu neustále usmívá. Když nebudeš vědět jak se tvářit, Tome, tak se prostě usměj a ono to nějak dopadne. Náš hlavní hrdina je úplně neschopný herec. Olivia Colman si naopak zasloužila mnohem lepší seriál, je zcela bezchybná. Veskrze bylo docela těžké dočkat se konce. Jelikož to mělo jen šest dílů, vydržel jsem. 55% ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Bon/d/bonek. Třaskavě p/r/ožitková směna, pro nespavce jako stvořená. Zásadní střelba do Roperova hejna. Přepych se kývá, moc padá na kolena. Pánský duel hrajeme z vysoka a strojek ve službě tajné, parádní/ka špionáže tiká. Hugh Laurie ďábelsky sliní, je v tom jako House – doma. Tom je řádně připravený, kvalifikovaný na tento job, fešáckou roli, do které navýsost zapojil přitažlivost obleku i nordickou vznešenost. Tom s jahodovými rty a stříbřitou pletí vyzařuje nesdělitelné, nezařaditelné kouzlo, korunní charisma. Krásky v nesnázích se k němu hrnou, aby je obsloužil ochranitelskou i mileneckou rukou, protože lákavý je blízký vrchol. Kéž se poštěstí, a jeho úsměv nedostižný se přenese i do druhé série. Nerada se loučím s purpurovým srdcem hoteliérství. Budu se těšit, až opět o čase půlnočním v kruhu skrytého tónu zalovím. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Červená knihovna v oblasti špionážních filmů...ani jsem netušil, že to taky existuje. 1) Načechraný příběh natáčeli v Zermattu, v Londýně, v devonském Hartlandu, v Marakéši a na Mallorce._____ 2) Zbytečně udýchaný závěr by potřeboval ještě tak deset minut navíc._____ 3) Prozradím vám přísně utajovaný děj druhé řady. Jonathan spolu s Jed se nemohou spolehnout na ochranu britské tajné služby a tak mizí v zámoří s novou identitou a 300 000 000 dolary na účtě. Roper přesvědčí své arabské únosce, že za krach posledního obchodu nemůže a vydá se pod jejich dohledem pátrat po Jonathanovi. Dromgoole se dá na politiku, stane se ministrem obrany. Nechá zabít Angelu Burrovou i s jejím čerstvě narozeným potomkem, zamete všechny stopy, které by ho mohly usvědčit a znovu naváže spojení s Roperem. Společně se podílejí na miliardových obchodech (v dolarech) při prodeji zbraní různým diktaturám po světě. S Dromgoolovou pomocí Roper zlikviduje Hamidovu organizaci, najde Jonathana a Jed a po srdceryvném mučení je nakonec vlastnoručně zabije. Seriál končí pohledem na dojatou Roperovu tvář na pozadí hořících vesnic po útoku napalmem._____ 4) 35letý Tom Hiddleston s pěkným úsměvem a sexy postavou (titulní role - Jonathan Pine) je hlavním tahákem minisérie. Zdatně mu sekunduje i jeho protihráč 57letý (řekli byste to?) charismatický Hugh Laurie (obchodník Roper). ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Parádní špionážní seriál s překrásnými scenériemi z Kahiry, Zermattu, Mallorky, Istanbulu, Londýna na způsob bondovky bez větších přestřelek a přemrštěné akce s vynikajícím koncem. Prostě paráda. Hugh Laurie známý jako dr,House zde perfektně ztvárnil záporáka a Toma Hiddlestona si krásně dovedu představit v roli Bonda. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Úprimne čakal som väčšiu hru na mačku a myš. Prvý diel bol perfektný. Potom sa to začalo vyvíjať celkom predvídateľne a to potrebné napätie, čo je podľa môjho názoru najväčším ťahúňom špionážnych filmov ustupuje vzťahovým prepletancom. Herci v pohode, hoci som čakal démonickejšieho zločinca. V zásade v pohode, hoci le Carré ma na konte omnoho lepšie sfilmované adaptácie. Omnoho hútnejšie a v mnohom pôsobivejšie. Tým nechcem dávať Night Managera do nejakého zlého svetla. Stále je to veľká škola filmárčiny, len ma nechala v mnohom chladným. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (20)

  • Britský herec David Harewood používa americký prízvuk, aby stvárnil amerického spravodajského dôstojníka Joela Steadmana, rovnako ako to urobil ako riaditeľ CIA v seriáli V mene vlasti (2011). (Arsenal83)
  • Podľa článku uverejneného v The Guardian 15. júla 2016 herec Tom Hiddleston v rámci prípravy na rolu nočného manažéra Jonathana Pinea trávil noci tieňovaním nočného manažéra päťhviezdičkového hotela Rosewood v Londýne. (Arsenal83)
  • Po vydaní bola táto produkcia v médiách hlásená ako najdrahšia televízna dráma v histórii, ktorú BBC produkovala. (Arsenal83)

Související novinky

Koruna našla princeznu Dianu

Koruna našla princeznu Dianu

17.08.2020

Tvůrci seriálu Koruna od Netflixu pokračují v obsazování budoucí páté a šesté série a po oznámení Jonathana Pryce v roli prince Filipa nyní přichází pravděpodobně ta nejzásadnější castingová novinka.… (více)

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

08.11.2018

Susanne Bier (Druhá šance, Bird Box) naposledy vyhrála Emmy za režii všech dílů oceňované televizní minisérie Noční recepční. Po dvou letech a celovečerním filmu pro Netflix se teď vrací, aby spolu s… (více)

Noční manažer má následovníka

Noční manažer má následovníka

17.01.2017

Loňská špiónská minisérie The Night Manager si odnesla domů tři Zlaté glóby. Televizní stanice AMC a BBC proto neváhaly a oznámily adaptaci dalšího románu Johna le Carré. Tentokrát se bude točit… (více)

74. Zlaté glóby - výsledky

74. Zlaté glóby - výsledky

09.01.2017

Bezkonkurenčním vítězem letošních Zlatých glóbů se stal muzikál La La Land. Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu film sedmkrát nominovala a sedmkrát ocenila. Nejlepší film - komedie nebo… (více)

Reklama

Reklama