Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová (Olivia Colman) ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a jeho společníka Corcorana (Tom Hollander). (AMC Czech)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (238)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Mnoho lidí přirovnává tento seriál k Bondovi kvůli tomu, jak je seriál zpracován. Proto jsem se rozhodl, že se něj podívám. Anglických seriálů jsem viděl už mnoho, ale Night Manager patří mezi ty lepší. Sice jsem se zde nedočkal velkého množství akčně vypjatých momentů jako v Bondovi, ale o tom to tady není. Do hlavní role byl obsazen možný budoucí nástupce nejznámějšího britského agenta, tudíž bylo zajímavé, jak se se svou rolí popasuje. Podle mě si Tom Hiddleston počínal excelentně. I Olivia Colman si počínala na jedničku. Kdyby se v seriálu neobjevil Hugh Laurie v roli hlavního padoucha, tak by seriál sám o sobě spadl do průměru. Takto do byla velmi dobrá podívaná s gradujícími momenty. Za mě dávám 80% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Veliké překvápko a totálně podmanivá minisérie, ve které se toho popravdě zas tolik nestane (a nebo jo, jen to při naprosté absenci jakékoli akce není moc vidět) s fantastickým hereckým obsazením. Hugh Laurie je lepší, než kdykoliv dřív a absolutně zastiňuje všechny – snad jen kromě Toma Hiddlestona, jejich koncert je neuvěřitelný, fantastický a všechny tři zlaté glóby (protože Olivia Colman taky) jsou naprosto zasloužené. Další britské zlato, ve kterém je úžasné úplně všechno a špatného vůbec nic. Herci, zápletka, finále, napětí od začátku do konce, perfektní exteriéry, úžasná atmosféra... Asi k tomu není moc co dalšího dodávat, Noční recepční je prostě kvalitka nejvyššího řádu a povinnost... no, pro všechny. 100%. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi podarený seriál, ktorý nie je zbytočne naťahovaný, prináša kvalitných hercov všetkých perfektne dosadených do svojich rolí a čo je najlepšie, napätie tu nechýba ani chvíľku. Možno prvá časť bola taká rozbehová, ale odvtedy sa to výborne vezie. Maličkou chybičkou je len, že stredové časti sú najatraktívnejšie, čakal som, že to finále bude vygradované ešte viac. Hugh Laurie je tu špičkou, ale príjemne ma prekvapil aj Hiddleston. Ten keby pribral zo 15 kíl na svaloch, mohol byť novým Jamesom Bondom. Samozrejme len vo svete, kedy to bolo ešte normálne, keďže predpokladám, že v súčasnosti bude najväčším kandidátom na túto pozíciu nejaká obtlstlá černoška, najlepšie homosexuálneho smerovania. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá konverzační, špionážní jednohubka, která je z počátku trochu pomalá, ale v závěru úročí každou atmosféru vykreslující minutu. Lauriemu role obchodníka se smrtí sedí jako ulitá. Fotky s černými dětmi, z něj málem dělají humanistu. A Hiddleston se z počátku nezdál, ale blíže závěru prokazuje své kvality. Asi bych si ho jako Bonda dokázal představit. Poslední dva díly jsou dokonalost sama. Na le Carrého poměrně nečekané finále. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Parádní špionážní seriál s překrásnými scenériemi z Kahiry, Zermattu, Mallorky, Istanbulu, Londýna na způsob bondovky bez větších přestřelek a přemrštěné akce s vynikajícím koncem. Prostě paráda. Hugh Laurie známý jako dr,House zde perfektně ztvárnil záporáka a Toma Hiddlestona si krásně dovedu představit v roli Bonda. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (20)

  • The Daily Telegraph napísal: "Hoci sa Hugh Laurie môže zdať ako prekvapivá voľba hrať 'najhoršieho muža na svete', na obrazovke dominuje ako príšerne presvedčivý zloduch." (Arsenal83)
  • Tehotenstvo postavy, ktorú stvárnila Olivia Colman, bolo pridané do scenára, keď na prvom stretnutí s režisérom herečka oznámila, že je tehotná. (figliar)
  • Seznam objednávané výzbroje v první epizodě seriálu obsahuje i americké stíhací letouny F-22 Raptor. Na tyto letouny se však vztahuje naprostý zákaz exportu jiným zemím a to včetně spojeneckých. Tak to schválil kongres USA. Tím pádem je absolutně nemožné, aby kdokoliv na světě kromě U.S. Air Force získal letouny F-22. (Miro_CZ)

Související novinky

Koruna našla princeznu Dianu

Koruna našla princeznu Dianu

17.08.2020

Tvůrci seriálu Koruna od Netflixu pokračují v obsazování budoucí páté a šesté série a po oznámení Jonathana Pryce v roli prince Filipa nyní přichází pravděpodobně ta nejzásadnější castingová novinka.… (více)

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

08.11.2018

Susanne Bier (Druhá šance, Bird Box) naposledy vyhrála Emmy za režii všech dílů oceňované televizní minisérie Noční recepční. Po dvou letech a celovečerním filmu pro Netflix se teď vrací, aby spolu s… (více)

Noční manažer má následovníka

Noční manažer má následovníka

17.01.2017

Loňská špiónská minisérie The Night Manager si odnesla domů tři Zlaté glóby. Televizní stanice AMC a BBC proto neváhaly a oznámily adaptaci dalšího románu Johna le Carré. Tentokrát se bude točit… (více)

74. Zlaté glóby - výsledky

74. Zlaté glóby - výsledky

09.01.2017

Bezkonkurenčním vítězem letošních Zlatých glóbů se stal muzikál La La Land. Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu film sedmkrát nominovala a sedmkrát ocenila. Nejlepší film - komedie nebo… (více)

Reklama

Reklama