Reklama

Reklama

Zombie apokalypsa

(TV film)
Velká Británie / USA, 2012, 43 min

Obsahy(1)

Existují zombie? Většina lidí na ně nevěří. Jsou však i tací, kteří tvrdí, že se blíží zombie apokalypsa a pečlivě se na ni připravují... Jste připraveni na Zombie apokalypsu? Někteří zjevně ano. Seznamte se s obyčejnými lidmi, kteří se ve volném čase věnují přípravám na chvíli, kdy nemrtví ovládnou naši planetu. Zároveň se dozvíte, jak velké vědecké opodstatnění existuje pro tuto krizovou situaci dosud známou jenom z barvitých hororových filmů a seriálů. Zatímco někteří si s oblibou představují, jaké by to bylo, kdyby vyhráli v loterii, hrdinové fascinujícího dokumentárního filmu Zombie apokalypsa se připravují na nejhorší. Patří k nim také Patti, matka dvou dětí, jež své potomky učí, jak se bojuje se zombie. Když ne, věnuje se opevňování vlastního domu a promýšlení katastrofických scénářů všeho, co by se mohlo pokazit. Stejně smýšlí i Matthew. Bývalý instruktor střelby v armádě láduje vlastní sbírku zbraní a promýšlí nové únikové cesty. Budou se mu hodit? (TV Prima)

(více)

Recenze (11)

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

POZOR!!! SLEDOVANIE TOHTO PROGRAMU A JEMU PODOBNÝCH SPÔSOBUJE TRVALÉ ZNÍŽENIE IQ. Famózny dokument ktorý mapuje čo dokážu filmy vyvolať v hlavách amerických pseudointelektuálov. V dnešnej dobe sa pripravujú na zombie apokalypsu, v dobách X-files rušili elektrinu aby ich vláda neodpočúvala cez elektrické vedenie, na hlavách nosili alobalové čapice, navzájom si doma a v práci kontrolovali konečníky, či tam náhodou nemajú mimozemské sondy a podobne. ()

KREI 

všechny recenze uživatele

Lidi mě opravdu pobavili :D zvlášť když si uvědomíme kolik katastrof je pravděpodobnějších než zombie záplava, tak se směju kolik lidí je tomu schopnejch podřídit kompletně svůj život. A popravdě víc než zombie mě na filmu vyděsilo kolik magorů má na světě zbraň i když to evidentně v hlavě nemaj uplně v pořádku. ()

Reklama

Lyli odpad!

všechny recenze uživatele

Ach, ti Amíci! Dlouho, předlouho jsem se tolik nenahihňala. Jedna věc je, být připraven, protože válka číhá všude. Pak je tu ta věc, že můžete být velmi zažraní do zombie žánru. No, a pak je tu další věc, a to být totální jelito. No, prostě tohle je pořad, kde je jedno jelito vedle druhého. V družném hovoru řeší, jestli zvládnou střelit do hlavy svoje zombie dítě, a člověk žasne. Neříkám, že myšlenka apokalypsy je zcela blbá...v dnešní době a se zbraněmi, které má kdejaký jouda, se může stát cokoliv, ovšem vocamcaď pocamcaď. Takže ve chvíli, kdy údajný profesor z Hárvárdu mluví (totálně vážně) o tom, jak by zombíkum fungoval mozek, čekáte, kdy na obrazovku vyskočí nějaké zombič a sežere ho. Pokud to mám brát jako dobrý vtípek, pak jsem se vážně bavila. Jen mi nikdo neříkejte, že se to dá brát vážně...protože to by bylo moc! ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

A je to! Amíkům začalo hrabat! Především fanouškům filmů, jako: Noc oživlých mrtvol 3D, všechny díly Resident Evil, House of the dead nebo Abraham Lincoln vs. Zombies. Nějakým dokonce až tak hráblo, že vylezli ven (debilové, co když tam budou zombíci!) a začali střílet na ty lidi, který kulhali. A podle jednoho z nich máme začít dělat to samé! Ten druhý zase tvrdil, že všechny zombie pochází z Číny, tak začal střílet po Číňanech! Ten třetí říkal, že už v pěti letech máme děti naučit jak se drží střelná zbraň, jak se s ní střílí, nebo jak někomu ustřelit kebuli. Pak už nastal konec a přišel ten čtvrtý magor, který tvrdil že zombie už jsou mezi námi a že 99,5 % lidí patří mezi ně. Pak už však natáčení skončilo a ten hodný Jason Sklaver je odvezl zpátky do jejich blázinců. I když ten jeden se hrozně vztekal (ten poslední). Ještě aby jsme se začali připravovat na možné útoky proti trollům! ()

animario 

všechny recenze uživatele

Je to za dveřma,to je ložený. Naštěstí jsou ve Spojených státech tzv. "připravení" (skupinky pitomců,co střílej na tykve, ve sklepě syslej vojenskej materjál a žvanec a koukaj na Walking dead víc než je zdrávo). Anti-zombie milice, vošklivej středoškolskej učitel s kuší, blbá blondýna,co se tváří drsně ("..i moje malá dcerka ví,že zombie zabijete střelou do hlavy"), militantní táta Griffin a profesor z kačera Harvarda tě zaručeně přesvědčí, že amíci jsou gumy se spoustou volnýho času. Za tu vylízanost by to zasloužilo odpad, na druhou stranu, je to chvílema vážně úsměvný a ti chudáčci za to nemůžou. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama