Reklama

Reklama

Rope a Dope 2

Krátkometrážní / Akční / Komedie
USA, 2015, 18 min

Recenze (11)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Dvojka samozřejmě dostála kvality jedničky, hudba zůstalůa stále vynikající "happpy" a humor + "fighty" jsou prostě parádní ... :)) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tu mame druhy diel kung-fu variacie filmu Groundhog Day. Stal sa zazrak a tentoraz je to este lepsie ako kvalitna jednotka. Je to klasicka dvojka, takze vsetkeho je viac. Tentokrat sa den neopakuje len hlavnemu hrdinovi ale aj zaporakovi, takze sa obidvaja postupne zdokonaluju v spôsoboch ako sa navzajom zmlatit. Hudobny motiv je este vtipnejsi, bitky maju ovela dynamickejsiu choreografiu ale zaroven su dokonale prehladne natocene. Finale je grandiozne. Stylom evidentne cerpaju z toho najlepsieho od Jackie Chana. Eric Jacobus sa nasiel v komedialnej polohe, ktora mu sedi ovela viac ako vázna v jeho serioznych kraťasoch. Uz teraz sa tesim na dalsi diel, ktory dufam ze vznikne. 10/10. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Naprosto fantastický! Na Death Grip mám smrtící chuť. Prvotřídní choreografie, ta rychlost a hrátky s tou holí, škoda že s Johnny Boschem nedostávají žádný prostor v akčním žánru. Chválím aj soundtrack, naprostá extáze a humor funguje jak má. 10/10, chci trojku. ()

Darren98 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to nemůže být lepší než jednička, a ono je to lepší o dost. Ve všech druhých dílech se musí vložit nějaká oživující zápletka, skoro nikdy moc oživující není, jenomže dvojka to oživila na maximum, díky tomu, že i tomu druhému se restartuje den. Poměr hodnocení obou dílů je asi jako u prvních dvou dílů Terminátora - první díl je skvělý, oba mají zajímavý námět, ale v tom druhém přibude i další postava jako je hlavní hrdina. 98%, Dechberoucí ()

Reklama

Reklama