Reklama

Reklama

Noutonický hřbitov

(TV film)
  • Česko Strašidelný hřbitov
všechny plakáty

Obsahy(1)

Noutonice jsou vesnice v okrese Praha-západ, jedna ze dvou částí obce Lichoceves. Zdejší hřbitov a kostel má v sobě cosi záhadného a magického. Co to je? To nám již objasní spisovatel Otomar Dvořák. (Kino Svět)

Recenze (3)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Amatérské po všech stránkách... Snaha natočit dokument o záhadné smrti místní hraběnky se jaksi minula. Nejen, že ,,štáb'' nic neobjevil, celý ten dokument byl prostě divný. Hudební doprovod snad aby působil hororově byl směskou industriálních zvuků, varhan a synťáků. Sochy na hřbitově nasvícené zelenou lampou také nevypadaly nijak hrůzněji než bez nasvětlení... A tak asi nejstrašidelnější co jsem ve filmu viděl byla ona sama postava průvodce Otomara Dvořáka v černé bundě a černé kšiltovce. Dokonce to byl možná právě on, kdo vyplašil koně hraběnky... Na tohle se těžko dělá hodnocení. Jako amtérská věc si to hvězdu zaslouží, pokud to bylo míněno vážně tak je too fakt slabota... dávám jeden kříž. * ()

Asmodin odpad!

všechny recenze uživatele

Přála bych si, aby dokumentaristi, kteří nepřijdou v dokumentu s pádným důkazem vůbec svůj dokument nepouštěli do TV. Je to jenom ztráta času! Moderátor se honí za přízraky, které neexistují - trapas! Jediné co je kvalitní a značně předimenzovaný je soundtrack, který by se hodil do parádního horroru. ()

Reklama

Reklama