Reklama

Reklama

Fíha tralala - Cvičíme od mala

všechny plakáty
Hudební / Pohádka
Slovensko, 2014, 35 min

Obsahy(1)

Nové DVD Fíha tralala - cvičíme od mala vzniklo pre najmenších diváčikov, aby si spolu s Fíhou namiesto sedenia pri televízore, či počítači dobre zacvičili. Nejde o klasickú rozprávočku s pesničkami. Bolo vytvorené ako animovano - hraná 35 minútová rozcvička pre deti. Malý človiečik si rozhýbe telíčko, ale aj sa naučí pomenúvať zvieratká a ich mláďatká, prejde jednoduchým kurzom plávania, naučí sa ako rastú stromčeky, spozná rôzne druhy ovocia a užije si kopec zábavy. Nájdete v ňom aj jednoduchú logopedickú rozcvičku a kopec ukazovačiek, ktoré zvládnu aj tie najmenšie detičky.Nádhernú atmosféru tejto pohybovej rozprávočky vytvárajú prekrásne ilustrácie s jednoduchou animáciou z dieľne výtvarníčky Veroniky LESANY Renčkovej. Zacvičte si so škriatkom Fíha na lúke, v daždi, v mori, aj v sade, cvičte s ním doma ráno aj večer, radi a všade :) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Celý projekt, v Čechách (prozatím, domnívám se) víceméně neznámý, je proveden s nečekanou profesionalitou, aniž by se muselo sahat k obřím investicím, zbytečnému infantilismu typu Mickeyho blbíku či multinacistic... pardon, multikulturalistickému brejnvošingu Barneyho (spontánní věta ,,Báuný je bubec" mi od dcery nadchla natolik, že k svátku dostane i nějaký ten dárek). Momentálně komentovaná cvičba se liší od většiny produkce dvojice Jelenová - Laň tím, že si paní herečka vystačí na place sama, bez dětských ochotníků, které však v jiných svých dílech umně kočíruje a docela vkusně zapojuje do děje. Dýfko mi nenápadně dopomáhá udělat z dětí kosmopolity, protože se jednou domluví až v dalekém Púchově, což, přiznejme si, není u nejmladších generací knedličích dětí již tak běžné. Stejně tak se je daří bez větších problémů rozhýbat do rytmu tralala songů, což vidím jako poněkud lepší, než aby tupě civěly na ,,tlansfolmely a minža tértly". Osobní poděkování pak za ústočkové rozcvičky, ušetřím na logopedech. Pokusil jsem se podívat na případnou slovenskou konkurenci Jelenovců a nalezl jsem jen pana Miro Jaroša, po jehož kreacích jsem ohledně zisku monopolu pro tralalící rodinu klidný jako Kňažko na mušce. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Rovněž velmi slušné.. Ve všech Fíha-Jelenových projektech lze spatřovat to nadšení, hravost, upřímnost, s níž navíc autoři opakovaně zkouší možnosti filmového média, a tak co projekt, to originál.. Zase palec hore.. ()

harfuska 

všechny recenze uživatele

Táto časť je podľa mňa zo všetkých najkrajšia a pre deti veľmi užitočná. Je plná farieb, krásnych ilustrácií a veselých pesničiek. Je to krásny hravý spôsob, akým sa deti niečo naučia a hlavne sa pobavia. Škoda len, že je to také krátke. 1. Ranné vstávanie 2. Lúka 3. Mláďatká 4. Dažďová rumba 5. Škola plávania 6. Semienka 7. Ovocie 8. Ústočkové rozcvičky 9. Opakovacia rozcvička 10. Zvoniec ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Podla mňa zo všetkých dielov Spievankova a Fiha Tralala je toto najslabšie. Ani nie po hudobnej stránke, ale tie klipy s deťmi evidentne chýbaju. Mám pocit, že sa skôr už zamerali na komerčný zisk, ako na prínos pre deti a rodičov. Bolo to takto lacnejšie. ()

Reklama

Reklama