Reklama

Reklama

Batman vs. Robin

Trailer

Obsahy(1)

Stíny Gotham City nejsou právě tím nejlepším místem pro dítě, ale Damian Wayne není jen tak ledajaký kluk. V masce Robina je, tvrdohlavý a občas lehkovážný, stále v patách svému otci Batmanovi. Jednoho dne se chlapec na místě zločinu setká s tajemným Pařátem. Ten ho vezme na výpravu do temných zákoutí gothamského tajného spolku známého jako Soví tribunál. Je to nebezpečná cesta, na které se Batman a Robin musí postavit svému dosud nejstrašnějšímu nepříteli – jeden druhému! Prožijte působivou bitvu, která navždy změní Robinův osud a budoucnost. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Zajímavý mix pokračování Morrisonova runu a The New 52. Není to špatný animák, ale je mi jasné, že ortodoxní čtenáři radost nemají mít proč, protože změn bylo provedeno příliš. Nicméně pro nás ostatní je to zajímavá připomínka toho, jak důležitý byl Talon a Sovičky. Já si víc čtu ve Wondie a v příbězích Supa, takže jejich animáky sleduji pod zevrubnějším drobnohledem. A pokud je v hlavní roli Damian, tak bych všechny jeho scény samozřejmě nejradši skipla. Mám celkově raději dospělejší postavy. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Při scéně na dálnici jsem to vzdal. Znásilnění Snyderova veledíla je zde přímo hromadné! Od naroubování toho pablba Damiana (nepomáhá tomu tedy ani ten dabing, no) přes absolutní ztrátu jakékoliv mytologie a atmosféry až po bezpohlavní a konzumní akční scény a typickou animaci (která mi většinou ani tak nevadí, ale.. zde to přispělo k celkovému pocitu zmaru). Jeden by zaplakal, někdy se člověk musí ptát, proč nemůžou adaptovat ty zvolené příběhy stejně jako se adaptuje manga v Japonsku. Odpad jako kolega Morzeal tomu nedám čistě proto, že si stále cením snahy DC něco tímto směrem dělat, ačkoliv počítám, že zhoršující se kvalita možná souvisí s tím, že se i zde postupně přechází již na filmové universum. A za to, že i zde dostal Bruce několikrát pořádnou nakládačku, jakkoliv to postrádalo všechno ostatní, co dělalo tento jeho souboj v komiksu skoro stěžejním a skvělým. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Název trochu zavádějící, ale což, největší problém je, že ten kdo četl komiksy, tak ten dá tři a méně. Tady prostě nejde dát výš, i když u toho tlačím, pořádně zatlačím...........no a nic, akorát mi v oku praskla žilka. Víc psát nebudu, i když bych rád, a tady bych se velice rád rozepsal, ale prostě přečtěte si Soví tribunál a Soví město a pak se koukněte na tenhle film. A hned svoje hodnocení snížíte, a je to ale škoda, DC mám rád a hrané filmy konečně stojí za to, ale tohle zabolelo. Jo a ještě k Damiánovi, ten byl hrozně komický :D. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Batman vs. Robin mě zaujal názvem a očekával jsem od něj vypjaté souboje mezi gothamským strážcem a jeho horkokrevným synem. Takovéto sekvence jsem se sice dočkal, ale samotný souboj mezi nimi trval asi dvě minuty a to mě mrzelo. Akce je zde slušné množství, ale mohlo jí být i více. Jsem rád, že předchozímu Robinovi zde bylo věnováno více prostoru. Čekal jsem nějaké zvraty, kterých jsem se nedočkal. O trošku lepší než Batmanův syn, ale v celkovém součtu se to prostě na čtyři hvězdy ještě nedostane. Uvidíme, co nabídne třetí díl a jakým způsobem uzavře tuto trilogii. Za mě dávám 70 % ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Oliva zvládl režii skvěle, ale scénář tu pokulhává a Robin se tu chová opravdu jako nevděčný malý zmrdeček, což lezlo krkem. Navíc je tu Robin na můj vkus docela přesílený a občas se vyrovná i Batmanovi. To je podle mě už trošku přes čáru. Soví strážci a a tribunál jako z Kubrickovi "Spalující touhy" zase dělal z tohohle dílu Batmana něco nadpozemského. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (6)

  • Film je inspirován a zároveň volnou adaptací komiksů „The court of Owls“ a „The city of Owls“ od Scotta Snydera. (Frantisek.Fu)
  • Troy Baker (v tomto filmu dabér Owl Lieutenanta) se napříč animovanými filmy na motivy DC komiksů také představil jako Joker, Two-Face, Jason Todd a několikrát dokonce i jako samotný Batman. (slipknotfan)
  • První filmové cameo Batwoman Kate Kane. Tato postava bude ve větší roli pokračovat v Batman: Bad Blood (2016). (NinadeL)

Reklama

Reklama