Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Bohové & monstra

  • USA Justice League: Gods and Monsters
Trailer 2

Obsahy(1)

Z dílny animátorské legendy Bruce Timma přichází zbrusu nový původní film. Na plátně se objeví povědomá silueta města, ale při podrobnějším zkoumání to není Metropolis, jak jej známe. Vydejte se do jiné dimenze, kde neomezeně vládne trio z Ligy spravedlivých. Spravedlnost tu ovšem Superman, Batman a Wonder Woman prosazují hrubou silou za pomoci zastrašování a hrozeb. Když skupinu známých vědců postihne série smrtelných „nehod", tým vládních agentů sleduje stopy až k Věži spravedlnosti. Je to extrémně nebezpečná hra plná adrenalinu, intrik a záhad, která se ptá: Jak vykonat spravedlnost na tom, kdo nepodléhá zákonům? (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (46)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na imdb 7.1, tady tak málo. Ze začátku jsem se pěkně dlouho rozkoukával, jelikož v tom paralelním vesmíru je samozřejmě všecko jinak a jména mě mátla. Ale jakmile jsem si zvykl kdo kým je, tak jsem se začal velice dobře bavit, čemuž napomáhá skvělá, nekompromisně erková, tedy brutální, akce a pak také fakt, že Superman je tady děsně cool, stejně jako Wonder Woman a Michael C. Hall coby Vampire Batman (a malinko Batman Beyond) je nepopsatelný. PS : Koukáme na nové postavy, které leckdy i zastíní klasické verze (Superman), ale slyšet jména jako Stone, Steve Trevor nebo Ray Palmer jednoduše potěší. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád Justice League a tuším som videl všetky čo vyšli, ale toto nové spracovanie alebo poňatie známych postav ma moc neoslovilo. Chápem, že sa chceli po xy animákoch vytiahnuť s niečim novým, ale toto ma moc neoslovilo aj keď nemôžem povedať, že by to bola nuda, pretože (staro)nový tým hrdinov ma zaujal natoľko, že som bol skratka zvedavý čo dokážu a ako to skončí. Prišlo mi to síce zaujímavé, ale nie až tak záživne ako predošlé pecky od Jaya Olivu. 70% - 3* ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tak v Bozích & monstrech se potkáváme s opravdu důkladně alternativní verzí Justice League: drsným Supermanem (jehož biologickým otcem byl generál Zod a vychovali ho mexičtí imigranti), krvesajným upírem Batmanem a Wonder Woman s kouzelným mečem. A překvapivě mne jejich pátrání, kdo je falešně obvinil a chce se jich zbavit, bavilo o něco více než v jiných případech restartů / reimaginací / paralelních světů / atp. Snad pro ten dospělejší ráz, kdy krev viditelně stříká a lidé nenávratně umírají. Také mne potěšil takový detail, že před finální bitkou došlo k evakuaci Metropolis, takže při následném plošném ničení budov jsem si nepředstavoval ty tisíce nevyhnutelných obětí v jejich útrobách. :-) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Storytelling fail. Je to úplne chaoticky vyrozprávané, dosadené flashbacky s originmi hrdinov sú ako päsť na oko (prečo tie neboli vydané ako spin-off kraťasy?) a tých zopár zaujímavých vecí vyplývajúcich z alternatívneho univerza je zaplavené spleťou priemerných akčných scén a všeobjímajúceho chaosu bezradných tvorcov, ktorí sa nevedia popasovať s vysoko postavenou latkou. Navyše najzaujímavejšia línia - mocenské chúťky Justice League - po pár minútach úplne ustúpi do prázdna. Toto malo skončiť ako seriál. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Kurňa, tak tomuto dávam totálne neobjektívne 5 hviezd, lebo by si to zaslúžilo tak cca 3, ale ten "iný" pohľad na "inú" dimenziu, tak to chcelo riadnu dávku odvahy, ale zároveň by to chcelo dotiahnuť dokonca. Načo seriál. Radšej dve časti podobne ako v prípade Návratu temného rytiera. Jedna zaoberajúca sa sčasti aj originmi nových hrdinov a jedna k finálnemu stretu. Takto premárnený potenciál s tak skvelou myšlienkou, to sa len tak nevidí. Škoda preškoda. Toto mohlo byť medzi animákmi niečo ako Watchmeni medzi ostatnými hranými filmami. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (2)

  • Batman zde podle svých slov: "zabíjí pouze zločince", přičemž jeho postavu namluvil Michael C. Hall, jenž se proslavil jako představitel Dextera Morgana sériového vraha, který zabíjí pouze sériové vrahy v seriálu Dexter (od r. 2006). (Caszidy)

Reklama

Reklama