Reklama

Reklama

Ostrov smrti

  • USA Devil's Pond (více)

Obsahy(1)

Julianne (TARA REID) už má dost svých rodičů, kteří jí mluví do života. Bez přemýšlení se rozhodne vdát se za svého přítele, se kterým právě začala chodit. Mitch (KIP PARDUE) je v té chvíli přesně takový manžel, jakého si Julianne vždycky představovala. Ale když ji slíbil, že ji bude milovat a starat se o ni, dokud je smrt nerozdělí, myslel to smrtelně vážně. Boj o přežití začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Keby nebolo neskutočne sexy Tary Reid, asi by som tú hodinu a pol strávenú pri tomto filme nevydržal. Niečo takto zúfalo nudné som už nevidel veľmi dlho a dokonca by som to možno zaradil do mojej TOP10 najnudnejších filmov. Fakt ani štipka napätia, vlastne len Tara a Kip, jedna chatka na ostrovčeku a nuda. Myslím si, že toto je aj na debutujúceho režiséra dosť málo, ale už to nechám tak. Takže ak niekomu stačí k spokojnosti len Tara Reid (dávam jednu odretú hviezdičku práve za ňu), tak nech sa páči! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa pribrzdenosť a dementnosť scenára v niektorých antilogických scénach nedá slovami ani vyjadriť, musím povedať, že už mi niečo podobné chýbalo. Čo najviac mrzí je, že so schopnými hercami a s vyšším levelom úrovne scenára by sa na film dalo celkom pozerať. Tu však chýbali aj tí herci o to viac, že na tieto osoby sa musí človek dívať celý film. Podobné psychologické zvrátenie osobnosti by vedel zahrať ktokoľvek, kto si niekedy zahral čo len najmenšiu rolu v detskej besiedke. Cez to všetko sa na pár okamihov dalo pozerať. Najmä na tie, pri ktorých sa časový ukazovateľ blížil k hodine a pol. 40%. ()

Reklama

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Mám ráda typy thrillerů, kdy se typ člověka chová mile a pak dojde najevo, že je zlý a chce hrdinům ublížit (v tomhle případě hrdince). Každopádně celý film se odehrává v chatce kolem krásného křišťálového jezera. No prostě nádhera! Novomanželé si to zjevně užívají. Jenže během filmu vyjdou na povrch jisté nesrovnalosti manželovy identity... Takže to znamená, že manžílek není úplně tak dokonalý, jakého si ho vysněla hlavní hrdinka (tedy jeho novomanželka ). Pak když se to vyjasní, začíná film nabírat tempo pořádného napětí. Hrdinka se snaží o útěk z ostrova... Je tu ale problém. Její manžel to vymyslel tak, aby auto nenastartovala! Jelikož jí nevěří, uvězní ji na ostrově jako otroka! Proč? Ve filmu to je jasně vysvětleno. V bohatství i v chudobě. V nemoci i ve zdraví. To znamená, že jsou chudí, ale mají jeden druhého, takže jim vlastně nic nechybí! Když si ale začnou nadávat (hrdinka mu vyčítá, že po sexu hned usne a on zase začne s tím, že si nic neudělá sama a musí mít za zadkem vždycky svojí matku), začíná to být opravdu zajímavé. V tu chvíli je hrdinka odhodlána ho zabít, nebo alespoň uvěznit. To se jí také povede a závěrem odplouvá na lehátku (ten hajzl všechny čluny totiž potopil ). Před odjezdem mu nechává malý dárek (taková malá pozornost za několik týdnů noční můry) a když je už v dáli, slyšíme výstřel... I když jsem tento film viděla poprvé teprve před rokem a asi 6 měsíci, tak mě na první pohled uchvátil (jak říkám miluju thrillery, kdy se do příběhu připlete postava, která se jeví jako hodná, ale opak je pravdou). Takže si myslím, že "Ostrov smrti" Vám smrt nezpůsobí, nýbrž možná nějakou tu chvilku napětí, ale herci, byť jenom dva , byli celkem dobří a během filmu si pěkně začali lézt na nervy! Hodnocení tohoto thrilleru je jasné. Po "Nočním letu" a "Cizinci u dveří" (oba jsou podobný, postava, která se připlete hrdinům do života se jeví jako v "poho" a pak začne hrdiny terorizovat ), je tento thriller třetí nejpovedenější a můj názor je, že je prostě skvělý! ()

Zazie 

všechny recenze uživatele

Pokud hodláte vstoupit do stavu manželského: 1. Zjistěte si pořádně, s kým máte tu čest, obzvlášť pokud jde o krátkou známost. 2. Nepřistupujte na líbánky na pustém ostrově, pokud to není váš dětský sen. 3. Pozor na soužití plavce a neplavce. 4. Nepouštějte si tento film. Pokud ideální život pro vás představuje samota na ostrůvku v jezeře uprostřed divočiny bez mobilního signálu, bez elektřiny, bez kabelové televize atd.: - Nepouštějte si tento film. Pro všechny ostatní: - Klidně si tento film pusťte. Ale pak si nestěžujte. ()

Keledaia 

všechny recenze uživatele

Tara to pro mě osobně zachránila. Žeru ji. Je děsně sexy, hlavně ušmudlaná, vystrašená... člověk má nutkání ji pohladit a obejmout.... Navíc manžel - dobré obsazení, fakt přesně ten slizký, ujetý týpek.. jasné, celkově film dost nuda, ale dokoukala jsem to. Chtěla jsem vědět, jak to dopadne, jestli taková naivní kráska bude schopná obelstít zkušeného magora, nebo ne... závěr obyčejný, ale dobrý... Až na to, že nechápu, jak mohla přeplavat a vynořit se s těmi pantofláky ;) (vlastní zkušenost, když člověk plave takhle daleko, pantofle/žabky se prostě na nohou neudrží, pokud nejste extra šikovní, což ona nebyla...) .. trošku stupidní scéna jak vylezla, kalhoty suchý, boty na nohou... ale jinak to šlo :) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama