Reklama

Reklama

Vyvolávání mrtvých

(TV film)
  • USA Raising the Dead
všechny plakáty

Obsahy(1)

Americký spiritualista Chris Fleming v dětství zažil setkání s duchy. Tato tematika ho natolik zaujala, že už více než 20 let cestuje po světě a pokouší se komunikovat s těmi na druhé straně. Další zastávkou na jeho cestě je malebná, ale i tajemná Jamajka. Místní průvodce ho seznámí s lidmi, kteří se už údajně s duchy setkali. Místní lidé nazývají duchy duppy a věří, že na sebe mohou vzít jakoukoli podobu. Běžná komunikace s duchy s pomocí různých rituálů je na Jamajce zakázaná a ti, kteří tuto činnost provozují, se musí skrývat. Chris se dozvídá o 12letém chlapci, kterého napadá zlý duch. Hocha při tom několikrát zaznamenala i kamera a nikdo nedokáže vysvětlit, co se s chlapcem děje, ani přijít na to, jak mu pomoci. Chris se rozhodne, že chlapci nějakou pomoc najde. Jako jediná možnost se jeví návštěva u potomků prvních černošských otroků, kteří utekli do hor. Provozují umění vyvolávání mrtvých. Tento obřad se nazývá obeah. Chris se tohoto obřadu zúčastní a se získanými informacemi se vrací za chlapcovou rodinou... (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Attta odpad!

všechny recenze uživatele

Tak velkou koko*inu už jsem dlouho neviděl. Záměrně jsem se na to dodíval až do konce jestli se náhodou neobjeví nějaké rozuzlení nebo že je to nějaký vtípek či skrytá kamera, ale bohužel asi to bylo myšleno vážně. ()

MorbiDeath odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda, že tu nie je možnosť niečoho viac ako "odpad." Nemá zmysel ani komentovať tento počin, snáď najhorší dokument, aký som len kedy videl! ()

Reklama

Reklama