Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do Říma

  • USA All Roads Lead to Rome (více)
Trailer 2

Maggie vezme dceru Summer na výlet do Itálie, aby ji dostala co nejdál od jejího problematického přítele. Maggie zde potká svou dávnou lásku, Lucu. Jeho matka se chce dostat do Říma a Summer zase zpátky do New Yorku. Ukradnou proto Lucovo auto a dobrodružná cesta může začít... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (21)

castor 

všechny recenze uživatele

Mnohé seriálové ikony, které si zajistily neochvějnou pozici na jednom projektu (Sarah Jessica Parker je typickým příkladem) to s přechodem na velké plátno mívají obtížné. Většinou jsou jejich pokusy nevzhlednou a beztvarou hmotou, která po divácích moc nevyžaduje. Ale ani příliš nedává. I tady je humor docela očesaný, nápad chybí jakbysmet, ale Parker nevypadá tak unaveně jako jinde a ani se příliš nepitvoří. Takže se to dá zvládnout. Navíc ta Itálie… ()

Rhod 

všechny recenze uživatele

Miestami to bolo úsmevné, nie však vtipné. Veľmi som sa nepobavil, nehovorím o zasmiatí sa. Sarah sa veľmi snažila dať do toho herectva všetko pre to, aby to vyznelo čo najvtipnejšie a najzábavnejšie, avšak veľmi to nepomáhalo. Nemám rád ani také scény vo filmoch, ktoré majú od reality veľmi ďaleko. Napr. mladá američanka bez problémov šoféruje luxusné auto, pričom v živote za volantom nesedela, zázračne vie po anglicky každý v celom Taliansku, aj na odľahlej pustatine. Film rieši až tri generačné love story, z ktorých všetky tri sú nudné a ako sa dalo čakať, väčšina skončí happy endom. Mňa osobne to nepobavilo, ani nesplnilo moje minimálne očakávania a nudil som sa. Ďalšia obyčajná nič moc "komédia". ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ejha, no to bola riadna slabota - od biedneho scenáru, cez excentricky nudné postavy až po "okázalú" pointu. Jeden z tých filmov, na ktoré do týždňa zabudnem a ako spomienka na neho zostane jedine tak tento komentár. Mohli sa s tým lepšie pohrať, lebo potenciál to malo odosť vyšší. Ale tak aspoň zopár scénok a zvratov bolo obstojných, tak aspoň tá jedna hviezdička, keď už nič iné. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Tak moc jsem se těšila, že se zas jednou pokochám pohledem na svůj milovaný Řím a kdovíproč si myslela, že to bude něco jako Woodyho poetické římské povídky. Pche. Věčné město je tu jen v epizodní roli, Claudia Cardinale by měla žalovat šminkovače, hadrobiéra a česače, protože vypadá jako čarodějka z chaloupky na muří nožce, co ztratila žebřík, růžovovlasá dcera je fracek k pohledání, ovšem když se člověk podívá na matinku, nediví se. Pan Božský je tupá vepřová hlava, jako romantická komedie to v žádném případě nefunguje a jako road movie jakbysmet. Vidět a rychle zapomenout – anebo radši nevidět. ()

sitans 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo jak ze špatné argentinské telenovely. Celkem mám rád romantické filmy, ale tato naivita byla hrozná. A to se nezmiňuji o tom, jak americká teenegerka bez řidičáku ovládá Alfu Romeo, ví přesně, kde se otvírá kufr, a že je v něm samozřejmě kanystr. Následně seběhne pro benzín ke starému traktoru a vycucne ho připravenou hadicí. (Hahaha) Další sranda byla, že i chlap s odtahovkou uměl anglicky.... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (1)

  • Úsloví: „Všechny cesty vedou do Říma,“ v původní citaci znělo takto: „Mille viae ducunt hominem per saecula Roman.“ Pochází z doby římského císařství a původ rčení bývá vysvětlován takto: Římané měli svůj „pupek města“ (lat. umbilicus urbis) na místě pomyslného středu Římské říše a sbíhaly se k němu veřejné silnice vedoucí různými branami do Říma. (sator)

Reklama

Reklama