Reklama

Reklama

Bloodsucking Bastards

Trailer 2

Evan to v poslední době nemá vůbec jednoduché. Jeho krásná spolupracovnice Amanda ho odkopla a vytoužené povýšení nepřišlo. Na jeho vysněné místo přijal šéf novou pracovní sílu, Maxe, který má dopomoct společnosti k vyšším výdělkům. Když se vše začíná hroutit, musí Evan sebrat veškerou sílu k tomu, aby zachránil své kamarády, než se jeho kariéra i život zvrtne ze slepé koleje... v jeho smrt. (TheDon)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (67)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dvojník McConaugheyho, komik z Chaty v horách a Emma „lesbian haircut“ Fitzpatrick zakládají odbory. Kdo by taky chtěl mít nadřízeného, co vystudoval MBA v Rumunsku, nedostatečně osvětlenou kancelář a 300 let nařízených přesčasů.. Zatímco kancelářský humor první půle častokrát kulhá, cákání kýblů krve po zdech provázené upírským ostrovtipem kráčí o něco zdravěji. Oceňuji snesitelnou délku i že tam nebyl Ricky Gervais.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hororové komedie mi nějak zvlášť nevadí a občas mezi nimi najdu opravdový klenot, u kterého se pořádně pobavím. Z Bloodsucking Bastards jsem však měl dost rozporuplné pocity. Zelenáč Brian James O'Connell totiž dokázal natočit film, který mě místy dokázal skutečně rozesmát, ale narazil jsem tu i na spoustu momentů, které dost zaváněli trapností. Zvláště pak úvodní pasáž a seznámení se suchým kancelářským humorem, který zrovna nepatří mezi můj nejoblíbenější. Navíc mi zde byla většina postav naprosto nesympatických a chovali se jako úplní dementi. On to byl určitě tvůrčí záměr, ale já zřejmě nebyl při sledování v nejlepším rozpoložení. Kupící se hloupé dialogy mi po chvíli začali lézt na nervy a moc mi nepomáhala ani přítomnost atraktivní Emmy Fitzpatrick. Už jsem viděl dost hororových komedií či parodií, ale tady bylo opravdu záživných scén jako máku. Změnu k lepšímu jsem zaregistroval až ve chvíli, kdy se kancelářské „krysy“ začaly postupně měnit v upíry a Evan se společně se svým dementním kámošem a ochrankou vydal na záchranou misi. Béčkové gore a gejzíry krve mi alespoň částečně zvedli náladu. Zvláště pak černoch (ochranka) patřil k tomu nejlepšímu, co nám tento film nabídl. Bloodsucking Bastards tak vidím jako opravdu zvláštní film, který rozhodně není pro každého. Přestože to nakonec neskončilo úplnou katastrofou, téměř po celou dobu jsem z toho cítil jakousi formu křečovitosti – na rozdíl od jiných hororových komedií. I proto jsem dost dlouho zvažoval, jestli tomu mám dát alespoň průměrné hodnocení, ale Fran Kranz si ho za svůj výkon v této blbosti prostě zaslouží. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nakonec lepší než většina podobných kousků z poslední doby. Možná bych to pasoval i na dosud nejlepší horor roku. I když je pravda, že částečně se jedná o komedii a taky to není v letošní chabý konkurenci tak těžký. Každopádně konečně žádný teen upíři a upírky což je plus. Bavil jsem se slušně lepší 3* 65% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomnělo splatter z názvem Botched; prostory výškové budovy, skupina lidí bojující o přežití a u toho spousta krve a černého humoru. Bloodsucking Bastards se navíc můžou pochlubit nejen zajímavým nápadem ohledně nadstandardně pracujících upírů, ale i nečekaně příjemným obsazením, v němž mladík Kranz po Chatě v lesích opět dokazuje, že je to prostě sympaťák, a tyhle role mu padnou jako prdel na hrnec. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

S Evanom to v poslednom čase ide dolu vodou. Rozišla sa s ním priatelka a namiesto očakávaného povýšenia v práci klesol na nižšiu pozíciu. Jeho miesto dostane neznámy chlap s menom Max. Ten pri úvodnej reči spomenie, že ak nebudú zárobky miliónové, všetci zamestnanci zomrú. Zamestnanci si myslia že to je vtip, ale ešte nevedia o tom, že Max z nich chce urobiť krvilačných bastardov. - Zatial najlepšia hororová komédia roku 2015. Najväčším kladom je tu herecké obsadenie. Fran bol úplne top v The Cabin in the Woods a Emma bola úplne top v The Collection a tu svoje výkony dokonca ešte vylepšili. Ďalší herci za nimi taktiež vôbec nezaostávajú. Zo začiatku sa to rozbieha dosť pomaly, ale postupom času sa to dostane do perfektného tempa, pri ktorom mi pripadal tento horor dokonca príliš krátky. Krvavých scén tu je taktiež neúrekom a tvorcovia s krvou rozhodne nešetrili. Tvorcov obdivujem hlavne preto, že celý horor natočili len v jednej kancelárii, jednom sklade a jednej podzemnej garáži. Tento týždeň som u jedného užívatela čítal, že horory by sa nemali kombinovať s komédiou. Pre mňa to je úplný nezmysel, pretože ako človek, ktorý pozerá len horory, sa velmi rád pobavím komédiou plnou krvi. Taktiež som si všimol, že to je prvý film scenáristov vôbec, takže pevne dúfam, že zostanú verní hororu. + herec z The Cabin in the Woods + herec z Hatchet a Hatchet II + herečka z The Collection + herec z Cabin Fever ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama