Reklama

Reklama

Bloodsucking Bastards

Trailer 2

Evan to v poslední době nemá vůbec jednoduché. Jeho krásná spolupracovnice Amanda ho odkopla a vytoužené povýšení nepřišlo. Na jeho vysněné místo přijal šéf novou pracovní sílu, Maxe, který má dopomoct společnosti k vyšším výdělkům. Když se vše začíná hroutit, musí Evan sebrat veškerou sílu k tomu, aby zachránil své kamarády, než se jeho kariéra i život zvrtne ze slepé koleje... v jeho smrt. (TheDon)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (67)

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Taký typický americký humor od mladých ľudí pre jedincov podobného či nižšieho veku, ktorý ale prakticky celý čas funguje. Len tá kauza ohľadom reakcie na vyznanie "I love you" mi prišla trápna a neoriginálna. Ak si pamätáte z Pritateľov situáciu, keď sa Ross dočasne rozišiel s Rachel a hneď sa stihol vyspať s inou, tak viete, o čom hovorím. Navyše už by sa mohol vo filmoch a seriáloch prestať používať nereálny stereotyp, že nerdi sú sexy aj pre ženy úplne inej ligy. Preto len silnejšie 3*, inak podarené. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vtipné už od začiatku, hororové až v druhej polovici. Dejovo ide síce o jednoduchší snímok, ale zase je príjemne humorne odľahčený, či už niektorými situáciami v kancelárii, alebo samotnými postavami. Páčil sa mi hlavne Evanov flegmatický flákačský kolega, ten nemal chybu. Koniec prekvapil peknými maskami a hektolitrami krvi priam až splatterovej úrovne. V tomto smere palec hore. Vidím to na silný priemer a solídnu upírsku záležitosť. 65/100 ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Fajnová hororová komedie, za každou aspoň dobrou jsem rád. Bloodsucking Bastards mají fajn herce v zábavně otaggovaných postavách a super finále, bohužel začátek není horor, což by vůbec nevadilo, bohužel ani moc komedie, takže mě nebavil dost no to, abych se zasmál. Dost škoda. V rámci upírské HK Bastardi scénáristicky nestíhají loňské Temnoty, přičemž kvalitativně bych je přiřadil třeba ke Smithovu workshopu Izolace, ale to už zase trochu jinde jsme. Dá se to, ale pecka do total výsměchu to není. 75% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby zajímavá a místy dokonce velice vtipná upírská oddechovka z prostředí kanclu, kde se každý vyhýbá práci a bezpáteřní vedoucí se nedokáže s podřízenými vypořádat. Iditulku pokazí až záhadné změny a zmizení několika členů. Reakce na sebe nenechá dlouho čekat a masakr začíná. Mezi nejlepší postavy zde bezpochyby patřil Pedro Pascal, kterému sedí každá role, ať už je to záporák nebo klaďas. Dále se mi také velice zamlouval doteď mnou neznámí Joey Kern, jenž se svými výstřelky postaral o drtivou většinu humorných pasáží.  61% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nakonec lepší než většina podobných kousků z poslední doby. Možná bych to pasoval i na dosud nejlepší horor roku. I když je pravda, že částečně se jedná o komedii a taky to není v letošní chabý konkurenci tak těžký. Každopádně konečně žádný teen upíři a upírky což je plus. Bavil jsem se slušně lepší 3* 65% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama