Reklama

Reklama

Poldův švagr

  • USA Ride Along 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ben Barber (Kevin Hart) má čerstvý diplom z policejní akademie a vyhlídku na šťastný život po boku krásné Angely. Její brácha James Payton (Ice Cube) z toho není ani trochu nadšený, ale když už se mu nepodařilo sestře svatbu rozmluvit, rozhodne se z Bena udělat pořádného chlapa. Respektive se o to aspoň pokusit. Jako elitního detektiva atlantské policie Jamese nadřízení vyšlou do Miami, aby přímo u zdroje zatípnul dopravu drog do země. Jeho cílem je údajný narkobaron Antonio Pope (Benjamin Bratt). Právě tuhle akci zvolí James jako školu života pro svého budoucího švagra. Kdyby jen tušil, co všechno bude muset kvůli tomuhle rozhodnutí skousnout, určitě by si to rozmyslel. Nejenže musí řešit nepřetržitou sérii většinou strašlivých průšvihů, ale navíc má co dělat, aby jeho sestra neovdověla dřív, než se vůbec stačí provdat. (CinemArt)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (98)

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 5 kamionů toaletního papíru// Tržby v Uzbekistánu// Tržby na Madagaskaru// Tržby za prodej Blu-ray v prdeli// len viac takýchto kokotov, čo sa priživuju na debilitě ostatních, trapošia tu a robia zo seba dzeci iba trapošov, ktorý vypisuju kokocinky na ich chutňučký profil a sbierajú checky jak jehovisti. Jízda švárů, Poldův švagr - oba filmy maj společnýho jmenovatele a tím je scénář. Dobrý je, že si nikdo nehraje na nějakou velkou filmařinu, ani herecký výkony. Prostě, pojďme ze sebe udělat trubky, rozsekat pár aut, vyplivnout nějakou tu narážku, doma se z toho potrhaj mamky na gaučích smíchy, pobrindaj si push-upky dietní Colou a rozsypou čipsy. Klišé střídá klišé a pro Amíky je to možná sQělá zábava, protože se zde průměrná hodnota IQ pohybuje spíš ve směru "do prdele". NIcméně, já dávám průměr. Působí to tak, neurazí, nenadchne. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oproti debilnej a neznesiteľnej jednotke výrazné zlepšenie. Hlavne kvôli vedľajším hercom - Jeong je super, rovnako aj Munn a Bratt si strihol naozaj dobrého zloducha. Škoda že v žánrovke ktorá mu neponúka veľa priestoru. Nie je to ani veľmi akčné ani veľmi vtipné, ale má to spád a atraktívne prostredie Miami. A musím sa priznať že osobne tie černošské filmy v malých dávkach môžem. Hart je super. Cube tu dáva aj nejaké výraznejšie herecké polohy. Stále to nie je úplné terno, ale lepšie ako nič. ()

Reklama

divak84 odpad!

všechny recenze uživatele

ne že bych ten film viděl v celku (protrpěno častým přeskakováním), ale když už je film zbytečnější než jeho předchůce a ještě horší, tak potom nic pro mě.. Ice Cube by se měl v každem filmu přestat tvařit, že ho sere celý svět a dat si jointa se Snoopem nebo Dreem.. hart je parodie sama na sebe. je lepším stand up komikem než hercem.. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Někdo se snažil napodobit Mizery, ale byl to bohužel odvar. Jasně, že jsem věděl, jak to vše dopadne, ale vyjma některých vtipů tam opravdu nebylo nic nového. Na druhou stranu neříkám, že jsem se nudil, padlo tam docela dost slušných hlášek, ale i tak prostě na komedii málo. Líbilo se mi krásné prostředí Miami a letní atmosféra, ale kvalitu filmu hodnotím na sotva 40%, dvě hvězdy. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart opäť vo svojej obľúbenej polohe vrieskajúceho, otravného trpaslíka strpčuje život svojmu švagrovi Ice Cube-ovi. Scenár je vylúhovaný Policajt z Beverly Hills obohatený o buddy element, no keďže jeho úlohou je len dostať svoju hlavnú hviezdu do situácii v ktorých môže pišťať a hystericky prehrávať, tak je vlastne úplne postačujúci. Plusové body za chrumkavú Oliviu Munn, s odznakom jej to sekne. 5-/10 ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Chyba ve filmu: Když se Ben (Kevin Hart) pokouší na party dostat do pokoje Antonia, tak na záchodě se mu záhadně změní během mžiku šerpa. (Matysek__k)
  • Keď príde James do Benovho bytu požiadať ho, aby s ním išiel do Miami, na stene sa dá všimnúť plagát hry "Gears of War 3". (Laslo)
  • Film mal premiéru takmer presne 2 roky po prvej časti – Ride Along (2014). Kým tá mala premiéru 17. januára 2014, pokračovanie odštartovalo svoju púť v kinách 15. januára 2016. (beso74)

Související novinky

Kevin Hart si zahraje Monopoly

Kevin Hart si zahraje Monopoly

19.01.2019

Ve světě, kdy svůj vlastní film dostaly už i chatovací emotikony, není žádným překvápkem, že se filmového zpracování dočká i slavná desková hra Monopoly. Film je přitom v plánu už řadu let, teprve… (více)

Tyrese Gibson pojede sólo

Tyrese Gibson pojede sólo

03.02.2015

Hláškař Roman Pierce z Rychle a zběsile 2 má kupu fanoušků. Není tedy divu, že na tom chce jeho představitel Tyrese Gibson postavit hereckou kariéru. Gibson se objevil třeba v Transformers nebo… (více)

Reklama

Reklama