Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brad byl se svojí rodinou na dovolené, když mu na letišti teroristé, v čele s nechvalně známým Carlosem, unesli manželku. Aby ji zachránil, musí se s nimi utkat na život a na smrt. V sázce je ale mnohem víc životů, než si Bred myslí (oficiální text distributora)

Recenze (13)

choze 

všechny recenze uživatele

Slušné akční béčko, které připomene Golanův hit DELTA FORCE a které Golan natočil pět let po krachu své fabriky na levná akční béčka Cannon. Ne že bychom to už x-krát neviděli a že by v tom nebyla řada logických děr (moje oblíbená - rukojmí vězněné v místnosti se zbraněmi), ale od úvodu s plastikovými zbraněmi nezachytitelnými letištními detektory až po finále a la KOMANDO zahrnující vyhlazení a destrukci jednoho ostrova plného teroristů to má akci, spád a Billyho Draga v jeho životní záporácké roli. A miniponorky. A samozřejmě nechybí scéna, kdy hlavní hrdina namíří na padoucha s rukojmím bazuku a zařve: "Pusť ji nebo ti ustřelím hlavu!" Produkce: 21st Century Film Corporation (Golanova produkční společnost, kterou založil po krachu Cannonu), distribuce u nás: HamerFilm. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Takhle neschopní záporáci, kteří píšou dopis americkému prezidentovi, zatímco Michael Pare bezproblémově zdrhne z vězení, snad nemůžou ani existovat. Nejvíc mě pobavila scéna, kde Pareho parťák omračuje naprosto hluché a krátkozraké vojáky svým dalekohledem. Sem tam je to dobrá bžunda, ale celkově slabota. ()

Reklama

Shelby14 

všechny recenze uživatele

Tento skvost mi tehdy unikl, zkouknul jsem ho na staré VHS až letos. Dávám jednu hvězdu za tu srandu, opravdu jsem se nasmál. Od plastových zbraní, přes zázračné vyléčení prostřelených kolen po mlácení nepřátel dalekohledem. Jen škoda že manželka hlavního hrdiny neukázala prsa, která se tak líbila hlavnímu záporákovi. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

...Muž jde zachránit svou manželku a najde ji přivázanou za ruku řetězem k něčemu... Normální člověk použije samopal, který drží v ruce a řetěz přestřelí, popadne ženu, ukryje ji do bezpečí, poté najde ostatní členy komanda a jde si to vyřídit s hlavním mizerou / Americký voják si jde pro klíčky od okovů přímo za hlavním parchantem a to zcela sám, aby se mohlo naplno projevit jeho hrdinství. ...No, člověk si za ta léta zvykne na cokoliv. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut snímku a tolik nelogičností a naivity aby divák pohledal. Ve své době populární téma o únosu manželky už někde na letišti s následující snahou o její záchranu bylo zpracováno mnohokrát a to na nejrůznějších úrovních. Nedá se nevzpomenout třeba na Harrisona Forda a jeho snímek ´48 hodin v Paříži´. Tento nízkorozpočtový videofilm se veze na té nejslabší úrovni a tak nelze od toho očekávat nic světoborného. Absolutně neherecké výkony, nereálné scény, stupidní dialogy, zkrátka hrůza a děs. Ale je to akční, je to zábavné, jen u toho proboha nepřemýšlet. Co si budeme povídat, ve své době takovéto snímky byli hojně vyhledávané. A po tom filmovém hladu před revolucí ani není divu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • V automobilové honičce jsou použity scény z filmu Killing Streets (1991), ve kterém Michael Paré a Gabi Amrani také hráli. (slatkac)

Reklama

Reklama