Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brad byl se svojí rodinou na dovolené, když mu na letišti teroristé, v čele s nechvalně známým Carlosem, unesli manželku. Aby ji zachránil, musí se s nimi utkat na život a na smrt. V sázce je ale mnohem víc životů, než si Bred myslí (oficiální text distributora)

Recenze (13)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut snímku a tolik nelogičností a naivity aby divák pohledal. Ve své době populární téma o únosu manželky už někde na letišti s následující snahou o její záchranu bylo zpracováno mnohokrát a to na nejrůznějších úrovních. Nedá se nevzpomenout třeba na Harrisona Forda a jeho snímek ´48 hodin v Paříži´. Tento nízkorozpočtový videofilm se veze na té nejslabší úrovni a tak nelze od toho očekávat nic světoborného. Absolutně neherecké výkony, nereálné scény, stupidní dialogy, zkrátka hrůza a děs. Ale je to akční, je to zábavné, jen u toho proboha nepřemýšlet. Co si budeme povídat, ve své době takovéto snímky byli hojně vyhledávané. A po tom filmovém hladu před revolucí ani není divu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tradicne v poho beckova akcnarna od mistra Golana ktery nikdy nezklame Pare patri k mym oblibencum a Drago je takovy jaky ma radne slizky zaporak byt lidi tu v komentech samozrejmne resi kraviny jako vzdy tohle neni zadna super vypravna kino pecka tohle je solidni beckova akce co si na nic nehraje a jako takova splnila presne co jsem ocekaval ()

Reklama

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Tu sú slová zbytočné, kto nevidel nepochopí. Úvodná pasáž bezpochyby patrí k mojim najsilnejším filmovým zážitkom. Únos autobusu teroristami vyzbrojenými hračkárskymi pištoľami a následná "hrdinská" záchranná akcia sú neopísateľné. Áno, priznávam sa, plakal som (od smiechu). Škoda že v podobnom duchu to už ďalej nepokračuje. Stále je to síce rovnako dementné, len už nie tak vtipné. 2-/10 ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Takhle neschopní záporáci, kteří píšou dopis americkému prezidentovi, zatímco Michael Pare bezproblémově zdrhne z vězení, snad nemůžou ani existovat. Nejvíc mě pobavila scéna, kde Pareho parťák omračuje naprosto hluché a krátkozraké vojáky svým dalekohledem. Sem tam je to dobrá bžunda, ale celkově slabota. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Slušné akční béčko, které připomene Golanův hit DELTA FORCE a které Golan natočil pět let po krachu své fabriky na levná akční béčka Cannon. Ne že bychom to už x-krát neviděli a že by v tom nebyla řada logických děr (moje oblíbená - rukojmí vězněné v místnosti se zbraněmi), ale od úvodu s plastikovými zbraněmi nezachytitelnými letištními detektory až po finále a la KOMANDO zahrnující vyhlazení a destrukci jednoho ostrova plného teroristů to má akci, spád a Billyho Draga v jeho životní záporácké roli. A miniponorky. A samozřejmě nechybí scéna, kdy hlavní hrdina namíří na padoucha s rukojmím bazuku a zařve: "Pusť ji nebo ti ustřelím hlavu!" Produkce: 21st Century Film Corporation (Golanova produkční společnost, kterou založil po krachu Cannonu), distribuce u nás: HamerFilm. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • V automobilové honičce jsou použity scény z filmu Killing Streets (1991), ve kterém Michael Paré a Gabi Amrani také hráli. (slatkac)

Reklama

Reklama