Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V daleké budoucnosti dojde ke krádeži unikátní látky. Vyšetřit případ a hlavně získat látku zpět dostává za úkol policista z Lunární kolonie. Po příletu na Zem se seznamuje s pozemšťany a záhy zjišťuje, že jeho mise není taková, jak si myslel. Zdá se, že mocní z jeho mateřské planety ve skutečnosti sledují pouze vlastní cíle a na ničem ostaním jim pranic nezáleží (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě pobavila ta scéna kdy se Billy Drago dozví, že maso došlo a tak zastřelí koně a řekne si o steak. Jinak takový nenáročný béčkový postapo jakých jsou tucty. Naštěstí je tu aspoň dostatek akce. Ta bitva s motorkáři a jejich dobývání pevnosti mě docela bavila. Ta nekonečná finální naháněčka s tím nezničitelným jakože cyborgem už o něco míň. Paré jako vždy celkem sympatickej, jenom ten konec kdy nás snad tvůrci chtěli rozplakat či co je docela proserovej a herci to podle mě moc neuhráli.30% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jedná se o jednoduchý sci-fi příběh se spousty známých motivů, které se v době vzniku hojně používali. Nízkorozpočtový videofilm sice neslibuje extra biják, ale tohle rozhodně nedopadlo zle. Michael Paré byl zrovna na vrcholu své kariéry, takže nijak nepřekvapí jeho výběr do hlavní role. A té se zhostil velice dobře. Scénář se stále drží tématu a neodbíhá ke zbytečnostem, čímž si drží tempo a dobrodružnou atmosféru. Akční scény mají švih a svoji fantastičnost. Vizuálně a výpravou snímek připomíná tvorbu 80. let, ale to vůbec není na škodu. Příběh není špatný, takže pro příznivce post katastrofického sci-fi žánru zcela uspokojí. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Úvod na modely vesmírnej stanici zaborený v piesku je trashovo zábavný. Najlepšia je prostredná časť filmu odohrávajúca sa v dole na zemi, ktorá je regulérne dobrá. Je to taká lacná variácia na Mad Maxa 2 alebo Waterworld. Banda magorov, ktorú vedie hnusný xicht Drago tu oblieha nejakú pevnosť kvôli nejakej pipine, ktorú chce Drago získať, aby jej prdel spoznala stredovek. Jeho slová. Takýchto vtipných hlášok je v cool Primáckom dabingu viacero. Všetky tie kaskadérske kúsky s preskakujúcimi a vybuchujúcimi motorkami stoja za to. Aj John Woo by mal radosť. Dokonca výnimočne mi pripadal v pohode aj Paré. Z 99% za to môže dabing Petra Svobodu a z 1% kožená bunda, ktorú nosí. Bohužiaľ finále s komickým kyborgom je až príliš naťahované a smiešne. Páčil sa mi aj hudobný romantický motív, ktorý mi pripomínal hlavnú melódiu z True Romance. Zato hudba v akčných scénach mi trhala uši. Celkovo to je ale kvalitný a často zábavný trash, ktorý si s tými Wacovými srdcovkami vytiera riť. Sorry. 6/10. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Triky hrozné,cyborg nic moc. Celý se to odehrává někde na poušti. Hudba se mi ještě líbila,ale to je tak všechno. A závěrečný souboj je taky odfláknutý. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Veľmi rád by som tomuto filmu dal lepšie hodnotenie ale akosi sa nedá. Zrejme preto, že tento film nevyužil ten veľký potenciál, ktorý mu mohol byť k dispozícii. Kto má rád post-apokalyptické filmy si možno príde na svoje, ale celé je to akési mdlé. Scenéria pripomína Šialeného Maxa, ale len pripomína. Všetko ostatné je horšie. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama