Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyvatelé jednoho velmi nešťastného městečka dostanou nechtěný dárek z nebe. Jedná se totiž o velký asteroid, který vždy napáchá velkou paseku. A není tomu jinak ani tentokrát, když do Země narazí obrovskou silou. V důsledku toho se nad městem přežene vlna ledových krystalků a hrozí, že zahubí vše živé. Naděje, že se někdo dožije prvních záblesků jara, je skutečně mizivá. (Universal Channel)

(více)

Recenze (23)

borec999 

všechny recenze uživatele

Lacné béčko o mestečku, ktoré zasiahne ľadová apokalypsa. Triky chabé, dej nie príliš originálny a herecky- no dajme tomu, že aspoň tí herci neboli úplne najhorší. Škoda, že film nepatrí do kategórie tak zlý, až je vtipný a je väčšinou len nudným. Mňa to na to 1 pozretie až tak neurazilo lebo som približne vedel do čoho idem, ale všeobecne by som doporučil sa V zajatí ľadu vyhnúť. Medzi 1* a 2*. 20% ()

LarisaDavid odpad!

všechny recenze uživatele

božínku....toto čo bolo??? Ako niektoré scény boli no..uveriteľné, ale tých bolo minimum a iné??? už len to padanie meteoritu bolo totálne, že celé zle...taká malá jamka? ako keď ja sadím zemiak? meteorit takej veľkosti by vyhĺbil niekoľko metrový kráter!!! Nehovorím o rýchlosti dopadu....alebo keď sa skrývali v tej nemocnici...jemín...už na základke sme sa učili že teplo stúpa nahor a chlad dole!!! Ak chceli dať scifi a odvolávať sa na vedu (ako to tá študentka kecala vo filme), tak aby to bolo aspoň trochu reálne...ak chceli čary..prosím...pri fantasy by som nehovorila nič...ale toto...des! ()

Reklama

Honzulik odpad!

všechny recenze uživatele

Ledová zkáza (Icetastrophe) USA - tak jsem trochu doufal, že uvidím solidní film z mé oblíbené kategorie, ale bolelo to... Vlastně ani nechápu jak někdo může utrácet prachy a marnit čas za takovou slátaninu! Tento film nemá ani nejmenší šanci na nějaký úspěch a podivuji se, že to vůbec nějaká TV stanice koupí. Režisér Jonathan Winfrey to prostě odfláknul... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Asteroidy kolem Země lítají neustále a tak se občas stane, že si to do něj sem tam nějaký přímo zamíří. A není asteroid jako asteroid. SyFy a další filmová variace na katastrofický televizní biják. Příběh jako vždy postrádá smysluplný děj, plynulost a nějaký vývoj. CGI efekty klasicky televizní, tedy ne zrovna ohromující. I ten humor, který by to všechno odlehčil tu chybí. Komiksový nadhled to celé krapet ospravedlňuje, ale jinak se celkově jedná o velice špatný film. ()

meda2016 odpad!

všechny recenze uživatele

Ledová zkáza, Apokalypsa ve znamení zvěrokruhu... (2014) ... Univerzální odsudek! Tyto dva filmy jsou výplodem scenáristy Davida Sandersona (kéž by ho trefil zmrazující blesk) a jsou jen pro silně naivní nebo smířlivé povahy svolné seznámit se s opravdovou filmovou katastrofou. I já jsem oba shlédl, Odpad, odpad. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama