Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Do Ikebukura se vracíme ve chvíli, kdy předchozí série Durarara!!×2 Ten skončila. Město je opět ovládáno zmatkem. Zatímco pokračuje boj o moc mezi gangy Dollars, Žlutými šátky a Saikou, celou situaci zásadně ovlivní nečekaný zvrat. Na veřejnosti je totiž odhalena ztracená hlava bezhlavé jezdkyně Celty. Jak tento moment ovlivní rozložení sil? A co to bude znamenat pro vztah mezi Celty a jejím přítelem Shinrou? Nastává začátek konce celého fenoménu Durarara!! (novoten)

(více)

Recenze (5)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi líto, ale tentokrát nemůžu souhlasit. Pro mě osobně to pořád má kouzlo i když je to jak kolega píše: "Pokračování pokračování z pokračování pokračování." Ani mě rozhodně nenudí postavy, mám je pořád stejně rád, některé dokonce i v průběhu sérií stále radši. Jistě první série byla nejlepší, mělo to neskutečné zajímavý příběh, suprový styl vyprávění, kterému se může rovnat opravdu jen Baccano!, úžasné charaktery, povedené prostředí a opravdu velmi dobrý konec. Mohlo zůstat u toho, ale proč? Materiálu na další pokračování tam bylo spousty tak proč to nevyužít. Jistě další série byly o chloupek slabší, ale kouzlo nostalgie u mě pořád fungovalo, měl jsem radost z každého shledání s některým ze svých oblíbenců z každé odpovědi, kterou jsem dostal a těšil se na další díly. Navíc i zde když jsem náhodou pocítil jisté pochyby a dokonce uvažoval nad tím, že bych některé sérii dal o hvězdičku míň vždy přišel nějaký díl, nějaký moment, který mě přesvědčil, abych to nedělal. Stejně tak první episoda Ketsu a "setkání u jednoho stolu" kde se probralo pár zajímavých věcí a kdy jsem se dost často usmíval mě zase přesvědčilo o tom abych vytrval a že mě to bude i po čtvrté zase bavit... ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechci to nazvat hrůzou; lepší přirovnání by bylo k přehnaně kyselému okurku s hodně koncentrovaným citrónovým džusem. Ta džungle postav má prachmizerný směr se scénářem na úrovně seriálů TV Barrandov a celé to stádo se vskutku neudrželo. Všichni se tu tak nějak navzájem litujeme anebo vyznáváme různé způsoby lásky, která vše vyřešila v tom nejméně pravděpodobném prostředí zbordelizovaného Ikebukura. V kontextu celého děje skrze všechny série se nic nevyřešilo, jen se to obrovskou a neuspokojivou oklikou vrátilo do bodu 0 a vyznění je jen negativní v tom, že téměř všichni, neštastně kouzelně, z toho vyšli se sympatiemi o dost hůře. Je tam přemíra zbytečností, divných motivací a mizerných vysvětlení. Bolí z toho hlava a jsem rád, že to mám za sebou; výlet to ale nebyl z nejpodařenějších. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

First impressions: Pokračování pokračování z pokračování pokračování. A jaké to je? Už vcelku ohrané. Postavy vcelku nudí, jediné, co mě tam zajímá, je zakončení všech těch malých příběhů a nějaké rozuzlení. Kterého se stejně nedočkáme. Durarara udělala velkou chybu, když uvolnila pokračování... || 10EP Drop: Durarara!!rararara!!Ketsu je dílko, které autoři udělali, protože viděli, jak vydělává první a druhý díl. Je až k pláči, jak to totálně překombinovali. Baccano vynikalo svými jednotlivými příběhy kvůli tomu, že jich nebylo moc a byly časově rozsekané do částí geniálně sjednocených ke konci. Durarara S1 na tom byla podobně a i když čas plynul, jak plyne normálně, rozsekané to bylo tak na 4-5 příběhů. Ke konci této série jsme však asi na 10 příbězích kombinovaných do takové sprostosti, až je mi vysloveně špatně se na to dívat. Z blonďáka, co v první sezóně dokázal házet automaty a lampy spíše ikonicky, udělali takové monstrum, které odpálkuje jednou rukou na něj padající padající jeřáb. Ze skromné dívčiny udělali leaderku světa červenookých a z původního "dělám to jen pro zábavu" bosse bezbavných udělali naprosto odpudivý charakter bez špetky charismatu. Durararararararararararara je průser... 1S dobrá, 2S nuda, 3S katastrofa. Baccano for the win. Ble 30% ()

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Už zase? Má vůbec cenu se na to dívat?" No jak se to vezme. Vzhledem k tomu, že mě zajímá jak celá sága dopadne tak asi ano, i když je to zatím největší utrpení ze všech tří nových řad. Prakticky jediné co mě potěšilo byl Egor v prvním díle a jinak je to HRŮZA. DĚS. - od příběhu ve stylu soutěž která náhodná dvojce/trojice bude mít nejnudnější/nejzbytečnější konverzaci, přes v drtivé většině naprosto nelogické a bezdůvodně změněné chování postav, až k jejich vyložené nesnesitelnosti (Kasane, Haruna, Mikado, Aoba, trio Namie-Seiji-Mika... ale už mě nehorázně štvou dokonce i Anri a Izaya, kteří mi předtím nevadili, a z toho co se děje s mými třemi oblíbenci - Celty, Shinra, Shizuo - je mi už upřímně taky na blití). Deus ex machina happy end kde jsou všichni najednou nejlepší kamarádi už pak byl jenom taková třešnička na dortu. Když si vzpomenu jak skvělá byla první série, tohle je oproti ní odpad. Smutné, opravdu smutné. 3/10 ()

Fordzy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K uzoufání nudné vyvrcholení. Už druhá část dávala najevo klesající úroveň, ale pořád byla zábavná. Což, se o třetí části nedá říci ani ve snu. Postavy mají pořád co nabídnout, ale scénář je hází do stupidních situací a celou dobu se jen plácají v louži nudy. 40% ()

Reklama

Reklama