Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lékařka Martha se po rozvodu odstěhovala s dcerou z New Yorku na venkov. Kolega Paul jí požádal o ruku a plánují společnou budoucnost... Lékařka Martha Nichols je povolána ke speciálnímu zákroku, kdy se mladá dívka chystá ukončit svůj život skokem z mostu. Za normálních okolností by v podobné situaci Martha zachovala chladnou hlavu, tentokrát je to však jinak. Pár minut předtím jí totiž telefonovali ze školy, kde studuje její patnáctiletá dcera Paula, že opět do školy nedorazila. Je snad na mostě její dcera? Tato domněnka se bohužel potvrdí. Po návratu domů si Martha klade otázky, co vedlo Paulu k takovému rozhodnutí. Paulin učitel pak přivede Marthu na myšlenku, jestli Paula není ve škole obětí šikany. Všechno tomu nasvědčuje, Martha se přesto ještě zamýšlí nad situací svého soukromého života. Nemohla by být důvodem problémů i šestnáctiletá dcera Emma jejího kolegy a životního partnera Franka..? (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

fooggyy7 odpad!

všechny recenze uživatele

Moc americké, a taky černé. Taky moc pokrytecké, stejné jako celá pokrytecká Amerika. Ani krásná Marta to nezachránila. I tu našli v Evropě. Jediný co je na rozdíl od Pilcher hezký, je že chlastaj kafe místo čaje. Dokonce s mlékem. Ale jinak: ...Zlatá Pilcher... ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Česky je to Druhý dech, Martha tanzt německy. Ve skutečnosti už druhý dech čerstvě rozvedená matka s dcerou chytly před začátkem tohoto příběhu, když se odstěhovaly z New Yorku. A příběh je to ten, že matka lékařka chytla druhý dech v nové práci i v životě dobrý a dcera na nové střední škole špatný. Dívčí intriky, první trochu mylná láska, kyberšikana a posměch spolužaček. Což ovšem vezme vítr z plachet i její matce. A právě když matka Marta začne znovu tančit, chytne třetí už definitivně dobrý dech, který vzápětí popadne i dcera; takže usmíření, vida, a je po intrikách. Kniha Katie Fforde a scénář Katie Fforde a Jörga Tensinga míní, že když se tančí, dopadne všechno dobře. P.S. To jsou řádky o příběhu, ne o filmu z něj. https://www.macguffin.cz/ ()

Reklama

Galerie (24)

Reklama

Reklama