Reklama

Reklama

Zajatci vesmíru

  • Kanada Space Fury (více)

Obsahy(1)

Na vědeckou stanici Tesla, vesmírné laboratoře ruské vlády, přiletí americký vědec-astronaut Conrad, aby tam realizoval pokusy spolu s druhým Američanem, profesionálním golfistou Maxem, který tu má natáčet reklamu na nový nápoj. Jejich malá vesmírná loď, kterou pilotoval Conrad, však narazila do stanice a poškodila ji. Conrada kolegové obviní se sabotáže a záměrného poškození, ale posádka ho po čase opět přijme. Něco však není v pořádku... Něco, nebo někdo, se pokouší vybočit stanici z její vesmírné dráhy tak, aby při pádu na Zem zasáhla Los Angeles a způsobila katastrofu. Všichni mají strach, že zemřou, a tak se na palubě postupně rozpoutá atmosféra násilí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější na filmu je, jak si autoři představují cestování a pobyt ve vesmíru a následně samozřejmě i návrat zpátky, to nemělo s realitou absolutně nic společného. Tak třeba průlet atmosférou, kdy se celý stroj otřásá v základech a vypadá to, že každou chvilku vybuchne. Tedy tak to vypadá z pohledu z venku. Ve chvíli, kdy je střih na vnitřek, tak člověk skoro nabyde pocit, že se děj přesunul do nějakého obývacího pokoje, prostě klídek. Ale to není všechno, ono je to logicky děravé. Tak například z orbitální stanice spadne kus kovu o délce metr na metr. Padá na Zem, dostane se do atmosféry, kde samozřejmě vesele hoří, ale cestu vydrží a rozfláká se na Zemi o skály, kde udělá pěkný rambajz. A co myslíte, vydrží průlet atmosférou celá orbitální stanice, která je velká jak kráva? Respektive hodně velké množství svázaných krav na sebe? Ale přece vám nebudu prozrazovat konec. Celkově je film poměrně hodně velká nuda, pseudo sci-fi s hororovými schématy, i když o horor se nejedná. Filmaři to ale mysleli upřímně. Záporňákův neustálý smích byl nádherný, marnost chování některých postav úsměvná, podobně jako marnost hereckých výkonů. Úplně vidím, jak té jedné fousaté postavě řekl režisér: "Ty máš vypadat jako tvrďák, tak to zahraj", celková myšlenka filmu žádná, jednání vysokých politických představitelů vzhledem k velmi béčkovému televiznímu vyznění opravdu nevěrohodná. Ale proč se tu vlastně rozepisuju o filmu, s kterým snad už nikdo nebude ztrácet čas, snad stačí, abych řekl, že černoch v posádce samozřejmě nechybí... ()

Ertai 

všechny recenze uživatele

Strašné logické nesmysly (viz Dan9K), legrační CGI, nulové herectví, k tomu všemu debilní scénář s tradičními klišé o rusácích. Ve výsldeku celkem zábavná sračka. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Začnu plusy. Docela se mi líbil hudební podmaz, vizuálně pěkně udělaný titulky a celkem slušná akční pasáž útoku na teroristickou buňku. Tím ovšem pozitiva končí. Když se film přesune do vesmíru, tak nastává konstatní nuda, kterou nezachrání ani docela pěkná hlavní hrdinka a její postelová scéna. Parého mám rád, ale tady je bohužel úplně mimo. Kdysi mi to přišlo dějově trochu složitý, ale teď musím konstatovat, že ta zápletka o vědci kterého zneužijí teroristé a vypláchnou mu mozek je primitivní a triviální a bohužel když tu má Paré něco uhrát, tak pekelně přehrává. Efekty jsou odpovídající produkci ve které to bylo natočeno. No co už repete je za mnou hodnocení ponechám a jsem rád, že už se k tomu nemusím vracet.15% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Takovej Godfather ve vemíru. Doporučuji všem milovníkům Godfathera. Stejná nuda, akorát že kratší a ve vesmíru. S chutí do toho :-)) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama