Reklama

Reklama

Shaandaar

  • Indie शानदार (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Arora chystá svatbu, aby se vyhnula bankrotu. Easha se má provdat za narcistického Robina. Velkou oporou je jí sestra Alia, která od dětství trpí insomnií, a díky Janginder Joginderovi, který má na starost organizaci svatby, se to změní... (andiek05)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

andiek05 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, u které jsem se zasmála a pobavila, ale popravdě jsem trošku i zklamaná, protože jsem měla mnohem větší očekávání. Zároveň se mi líbilo, že to nebyla pouze komedie, ale byly tam i vážnější chvilky. Shahid byl skvělý! :-) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Alia Bhatt je kočka. A v súčasnosti patrí k mojich obľúbených Bollywoodskym herečkám. Shaandaar je typická bláznivá komédia o svadbe. Funguje hlavne na tom, že si robí srandu z filmárskych techník. „Keď si bol malý bol si Sikh?“ „Ako to vieš?“ „ Teraz som to videla vo flashbacku“... a podobne ladené vtipy. Nebudeme si klamať obohacuje to príbeh o dosť výrazný element. Inak rutina. Piesne ujdú. Ale nejaký príbeh s presahom sa tentoraz nekoná. Pozerateľné naozaj len v tých kontextoch keď potrebujete vypnúť a nechce sa vám premýšľať a nedávajú zrovna žiadny Hollywoodsky film. Pozerateľné aj vďaka sympatickým hercom. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Škoda, že nedokázali udržet hravý způsob vyprávění že začátku, když třeba okouzlený hrdina vidí kolem krásky létat vážky, které se osvobodily že vzoru její halenky. Takových vtípků připomínajících pohádku postupně ubývá a přes rozkošně tyranskou babičku se snímek stane běžným vyprávěním o mladé lásce, které rodina zprvu nepřeje. Běží si to svým stokrát omletým hollywoodským stylem a jen občas se ukáže energie z úvodu, například v taneční scéně, kdy si dívky a chlapci vzájemně vyčítají, co jsou zač. P. S. Uvědomila jsem si, že Shahidovi Kapurovi ty děsně vážné romance a gangsterky ubližují. Tady prokázal, že je výborný komik. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Krásny milý príbeh celkom obyčajnej lásky zasadený do tých najbláznivejších kulís, chvíľami mi to pripomínalo Alenku v krajine zázrakov. A ako som si myslela, že Shahidova úžasnosť a roztomilosť už nemôže byť väčšia, tak hej, môže, týmto filmom ju v mojich očiach zase posunul na vyšší level. Tajne dúfam, že si v ďalšom filme zase zajazdí na koni ... už sa teším. Alia mala krásnu rolu, fakt sa do nej hodila, zvláštne dievča, bláznivé super. Niektoré drobnosti použité vo filme boli krásne, vážky, lienky oživené z jej oblečenia, krásny nápad. ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Já jsem nadšená!!! Už dlouho jsem se u žádného filmu takhle nenasmála :D, Správně ujetá romantická komedie s nejepičtější svatbou všech dob. A navíc s povedenou ústřední dvojicí(trojicí) a zajímavými vedlejšími postavami. Ne vážně mně ten film nadchl- svižná, místy grotestní kouzelná komedie s pohádkovou animací a kupodivu to ani na okamžik nepůsobí divně, přehnaně či trapně. Víc takových filmů. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama