Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 19 (2014) (série)


Mladé a výbušné (S19E02)

(epizoda)
  • Německo Jung, weiblich, hochexplosiv (více)

Obsahy(1)

Při pronásledování bankovních lupičů je vyhozena z auta na dálnici mladá žena. Má na sobě jen tenké letní šaty a pod nimi opasek s výbušninou. Semir s Alexem z ní na poslední chvíli opasek odstraní. Mladá žena tvrdí, že byla přinucena vyloupit banku. Její mladší sestru stále zadržuje psychopatický gangster, kterým je její nenáviděný otčím. Semir a Alex začnou po druhé sestře pátrat. Ale nedokážou rozlišit, kdo je oběť a kdo pachatel. Pracují sestry na vlastní pěst, nebo jsou ve smrtelném nebezpečí? Zdánlivě rutinní případ se mění v horor pro všechny zúčastněné. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek jako každý jiný... Honička, výbuch, zranění, ale co je jiné je to, že má holka na sobě pás s výbušninou... To tu ještě nebylo :))) Jinak to přepadení banky Alex zvládnul na 1..! ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další parádní jízda, ve které člověk ani neví, ke komu má lítost zrcadlit. Jelikož dcerky nejsou tak svaté, chápal jsem jejich činy, fotřík byl v každým ohledu zmrd. Nejvíc mne rozsekávalo posledních zhruba 10 minut, Alexovi se v palici rozsvítila opět žárovka a jeho nápad s prachama a bankou je na jedničku, totéž konec s tou bombou. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Při závěrečné honičce je do čelního skla BMW vystřeleno několik ran. V dalších záběrech je však přední sklo neporušené. (A.MacGyver)

Reklama

Reklama