Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá programátorka Lara je jediná ze zaměstnanců malé firmy na počítačové hry, která přežila útok záhadných vrahů. Netuší, kdo mohl její spolupracovníky zavraždit, motiv chybí. Je ale zkušená hackerka a ve spolupráci s Hartmutem, který se do ní zamiluje, odhalí, že se někdo chce nabourat do bezpečnostních systémů města. Něco podobného existuje už v počítačové hře, kterou Lařina firma vyprodukovala - jmenuje se Kybernetická bouře. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda která se snaží tvářit strašně hitech a kůl alá jak bylo řečeno smrtonosná past, ale výsledek je přeci jenom komický a seriálovou délku nerozvinut.Nejvíc mě zaujalo jak Simír a Ben pořád něco nestíhají protože neexistují posily, které by na místo vyslali.Nejspíš by tak nikdo nedokázal načechrat zločincům prdel jak právě tato dvojka demolition manů.Hodnotím odpadem vzhledem k jakékoliv epizodě ze začátku seriálu. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|95%| (KYBERNETICKÁ BOUŘE – 11.epizoda 14.série) Takže tu máme díl, který mi trochu připomene Smrtonosnou past 4.0. Sice jen vzdáleně, ale přesto. Kolaps dopravy atd. To vše mě nesmírně zaujalo, sice to bylo v mnohem menším ražení, než jsem čekal, ale nevadí. Akce je tu dost, máme tu zajímavé přestřelky a výborné finále, kdy si Hartmut zapilotuje ve vrtulníku, se kterým se mu nakonec podaří přistát. Krom toho finální akční sekvence na dálnici nemá chybu. Ben se pere s protivníkem jako o život. Hudbu složil Kay Skerra. Opět vydařená hudba a dokonce skladatel přidal 2 kobří znělky do této epizody – vytvořil novou variaci zas. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama