Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 14 (2009) (série)


Milovaný nepřítel (S14E09)

(epizoda)
  • Německo Geliebter Feind (více)

Obsahy(1)

Gang mladých zlodějů aut ukradne z podzemních garáží několik luxusních vozů. Semir a Ben je pronásledují, pachatelům se ale podaří uniknout. Auta kradou na objednávku Rusů, nejsou však spokojeni s provizí, která neodpovídá míře rizika. Rozhodnou se svou činnost rozšířit, budou unášet děti. (TV Nova)

Recenze (4)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|89%| (MILOVANÝ NEPŘÍTEL – 9.epizoda 14.série) Dobrá epizoda. Tentokrát to bylo ale u mě na hraně mezi 4* a 5*. Zvolil jsem nejlepší možnou 4*. Vůbec mě to nezklamalo, jen mě to tolik neuchvátilo. Nelíbil se mi konec, který sice nebyl špatný, ale mohlo to dopadnout lépe, sem tam nějaké hluché místo, ale jinač, jsem byl spokojen. Akce byla dobrá, na začátku klasická. Nebo prostřední akce, kdy se Semir zraní tak,že spadne vyřízen se samopalem, to mě pobavilo. Konec má dost přestřelek. Hudbu složil Kay Skerra. Opět se mu hudba povedla, zajímavé hudební motivy a i nějaká ta menší emoce na konci. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitní epizoda a konečně žádný zkorumpovanej policista, ale jen zamilovaná policistka do zloděje aut... :))) Ten konec se povedl, ani jedno oko nezůstalo suché... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama