Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben a Semir vyšetřují případ, pro dálniční policii poněkud netypický, jsou totiž na stopě drogovému kartelu. Semir dostane krytí jako "turecká spojka", Ben se vydává za obchodníka s drogami z Berlína. Seznámí se s tajemnou Carmen Winklerovou, která raději než autem jezdí na koni a v kartelu má zřejmě vysoké postavení. Drogy prodají, vzápětí je ale šéf Wulff podrobí tvrdému prověřování. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|99%| (KARTEL – 2.epizoda 14.série) Tak a máme tu pěkně našlapanou epizodu. Semir a Ben jsou spíš jak tajní agenti než dálniční policisti. Jsou v utajení, kdy pronikají do nebezpečného kartelu. Takže tu máme akci od začátku do konce. Opět je skvěle natočená. Máme tu i dost zajímavých scén. Úplně jsem ztuhnul jak Semir stiskl spoušt, když mířil na Bena. Ulevilo se mi, že vysvětlil, že byla zbran na jeho vkus lehká, takže věděl najisto, že tam není ani jediný náboj. To musel zvládnout, páč okolo nich byli zločinci. Solidní zvrat tu máme i na konci. A akční finále je teda skvělé. Trochu i přehnané či vtipné jak Semir letí zachránit Bena malým vrtulníčkem, ale v pohodě – natočeno to bylo perfektně. Hudbu skládali tři skladatelé. Kay Skerra, Jaro Messersmichdt a Nik Reich. Složili dobrou hudbu, dala se poslouchat od začátku do konce a při akčním finále mi udělali nesmírnou radost, když vytvořili novou kobří znělku, byla nesmírně dlouhá – ve scéně, kdy Semir letěl malým vrtulníkem. ()

Reklama

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další zkorumpovaná policistka v řadě... Hmm kam ten Ben dává oči a ojede každou... Tato se mu moc nevyplatila ... Ta scéna se Simirem ve vírníku byla opravdu super...!! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama