Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 13 (2008) (série)


Sebevražedné komando (S13E12)

(epizoda)

Obsahy(1)

Dva lupiči přepadli luxusní hotel, kde sebrali peníze na ilegální pokerové party. Hráči se přiznají, že v banku byly 2 miliony euro, které po výhrůžném telefonátu měli dát do šachty na špinavé prádlo. Je jasné, že lupičům musel pomáhat někdo z hotelu. (TV Nova)

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No do prdele. Tenhle díl má hodně zavádějící název. Vlastně jsem nepochopil proč se to jmenuje Sebevražedné komando. Já to stáhnul jenom proto, že mě ten název zaujal a myslel jsem, že tu Kobráci budou honit nějaký komando sebevražedných Arabáčů co stihne mezitím vypálit půlku dálnice a vono hovno. Upřímně už si nepamatuju o čem to bylo jenom, že to byla totální chujovina, kde název nemá z obsahem nic společnýho. Bena prosím ne. Nesnáším tyhle cucáky. Jediní kdo k Semirovi patří jsou Keller, Steinke a Burkhard.15% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|98%| (SEBEVRAŽEDNÉ KOMANDO – 15.epizoda 13.série) Tak a máme tu poslední díl 13.série. No, finální díl se povedl. Vše podstatné tu je. Výborný příběh, k tomu dobře zvolené postavy, hlavně postava mladého kněze byla zajímavá. Hlavní padouch byl profesionál. Semir s Benem měli co dělat aby ho dostali. K tomu napínavost, která byla především na konci, kdy byl mladý kněz s mladou dívkou uneseni a málem umírali v místnosti, kde jim docházel kyslík. Akce je perfektní. Zde je skutečně o co stát. Úvod je perfektní. Krom bouraček tu jsou výborné přestřelky, uprostřed je zajímavá scéna, možná trochu i vtipná kdy Semir a Ben letí vzduchem a dopadnou na sklo auta. Konečná Anička je na dálnici. Hudbu složil Kay Skerra. Zde už nebyla obyčejná, přidal pár dobrých hudebních motivů. Takže závěr této série se vydařil. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama