Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben pozve Susannu na snobskou párty. Susanna se na ní seznámí s jistým Jonasem, tančí spolu a popíjejí. Druhý den nepřijde Susanna do práce. Ben se Semirem ji najdou doma, má okno a na nic si z včerejšího dne nepamatuje. Mezitím se zjistí, že její auto způsobilo nehodu, při které zahynula jedna žena. Všechny důkazy svědčí proti Susanně. Ben se Semirem a Andreou věří v její nevinu a umíní si, že najdou pravého viníka. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl s novou šéfkou Kim. Tahle postava to měla u fanoušků ze začátku dost těžké, ono není se co divit, nastupovat do seriálu po takové předchůdkyni, jakou měla, to vážně není co závidět... Kim se pochopitelně seznámí v rámci všech možných nepravděpodobných klišé, o kterých už se v budoucnu nikdo nikdy nezmíní. Díl je jinak postaven na klasické kobří škatulce, tentokráte ztráta paměti, obviněný kolega... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|96%| (OKNO – 10.epizoda 13.série) Tak tu máme první epizodu, kde se objeví nová šéfová Kim Krügerová. No, po skončení této epizody jsem byl trochu skeptický, ale nakonec jsem jí přišel na chut. Engelhardtovou rozhodně nepřekonala, ale už jsem si na ní zvykl a hraje dost dobře. Má dobrý charakter, je dost přísná, ale spravedlivá. Epizoda měla dost vtipných scén, kdy si Ben se Semirem z ní utahovali. Krom toho má tato epizoda zajímavý případ. Tentokrát se týká jejich sekretářky Zuzany, která si nic nepamatuje, takže kocovina ? Má okno, při čemž bylo její auto shledáno jako auto, které způsobilo masakr na dálnici. Takže je to dost napínavé. Semir s Benem se jí za každou cenu budou snažit ochránit a usvědčit její nevinu. Akce je tu dost a je výborně natočená. Začátek je klasický masakr. Máme tu i uprostřed honičku, kdy Semir s Benem unikají před ostatními policisty, aby Zuzanu dostali do bezpečí. Na konci tu máme rozuzlení, kdy si Zuzana vzpomene jako to bylo a jak to na ní zločinci narafičili. Závěrečná naháněčka je dobrá, když tu nějakou přehnanost máme. Třeba, scéna kdy Semir vletí autem na nějaký hák, takže se obrátí a visí ve vzduchu. Benova hláška: „Semir Gerkhan, postrach za volantem“ ,mě dostala. Hudba byla výborná. Složil ji Klaus Garternicht, skladatel starších sérií. Zde se objevil naposled. Povedl se mu dobrý soundtrack. Použil některé starší hudební motivy a přidal i pár nových. ()

DonNeto 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně jeden z nejlepších dílů série - nástup nové šéfové ve velkém stylu a epizoda hemžící se hláškami v čele s Vinnetouem Kozlowskim. Za mě to je jasných 5/5. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama