Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semirovi se podaří překazit komplikovaný plán na převzetí Hemmerových závodů velkou akciovou společností a zachránit tak zaměstnancům jejich práci. Obě strany totiž uzavřely tajnou dohodu. Po převzetí mají v úmyslu závody zavřít a vydělat miliony na převedení výroby do zahraničí. (TV Nova)

Recenze (5)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rytiarovi zateká byt a tak náš nekebabár ide s tlustoprdom do akcie. Príbehovo opäť slabšie ale príjemne prekvapil zvrat i jedna smrť a v závere opäť nemáme honičku ale podarený 1 by 1 súboj. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|75%| (EXODUS – 10.epizoda 12.série) No, určitý pokles jsem zaznamenal. Rozhodně to není špatná epizoda, ale není to úplná pecka jako většina epizod s Chrisem. Navíc zde Chris chyběl (nepočítaje na začátku kdy se jen na minutu objevil, aby se vysvětlilo, že mu u něj doma teče voda, proto nemůže být ve službě). Takže tu byl Semir sám. Začáteční akce byla slušná i zajímavá hudba byla k tomu. No, případ nebyl moc záživný, v tom byl u mě zakopaný pes, že mě to až tak neuchvátilo. Jinač, bylo vše v pořádku. Furt se něco dělo, konec byl dost dobrý, kdy se Semir pral hlava, nehlava. Hudbu skládal Kay Skerra. Zajímavá hudba, opět nějaký ten hudební motiv navíc. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto ničím nezajímavej díl. Snad jenom tím jak ve 12 sérii hledali v každým druhým díle výmluvu proč jeden nebo druhej není na place. Hold tahle partnerská souhra se nevydařila.45% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama