Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během přestávky v motorestu zahlédne Semir s Chrisem, jak Hansen brutálně zbije podnikatele Matuscheka, pak sedne do auta a způsobí nehodu, při které zahyne žena. Matuschek napadení zlehčuje a nechce vznést žádné obvinění. Hansen je totiž brutální vymahač dluhů, který pracuje pro stavebního podnikatele Gerbera. (TV Nova)

Recenze (5)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|95%| (VYMAHAČ – 6.epizoda 12.série) Máme tu zajímavý případ. Postava vymahače byla zajímavá. I to zahrál vhodný herec. Začátek má hodně dobrou akci, která je výborně natočena a je jí dost. Nějaké ty honičky se uprostřed také objeví. Finále je zajímavé. Chris nahání vymahače a oba se hezky proti sobě auty rozjedou, to bylo správně drsný a chlapácký. Mezitím Semir dostává instrukce od záchranky a zachranuje ženu před smrtí. Téměř nic mi nechybělo, možná trochu ještě využít potenciál padoucha – vymahače. To je ale jen malý detail. Hudbu skládal Kay Skerra. Opět se mi líbila. Na začátku si dal s hudebním doprovodem záležet. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát na scéne máme hošana z Lipska s outfitom Aidena Pearca z Watch Dogs (škoda že iba na začiatku). Na druhú stranu hošan sa z ničím nesere akurát sa vyhýba killu, avšak teraz to pokurví a naši hošani po ňom idú. Síce po akčnej stránke slabšia epizóda tak záporák to ťahá hore. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vymahač kterej se z ničím nesere to tentokrát trochu přepískne a nešťastnou náhodou oddělá dlužníka. Naštěstí jsou na blízku Semir a Chris aby zasáhli. Jejich souhra bohužel nadále evidentně neklape. Je až moc vidět, že Burkhard chce bejt tou první hvězdou. Jinak nic mimořádnýho nějaká ta akce, honička. Průměr.55% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama