Reklama

Reklama

Miliardy

(seriál)
Trailer 1
USA, (2016–2023), 78 h 58 min (Minutáž: 49–61 min)

Hrají:

Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, Liz Celeste, Marko Caka, David Costabile, Jeffrey DeMunn, Terry Kinney (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Držitelé cen Emmy® a Zlatý glóbus® Paul Giamatti a Damian Lewis excelují ve spletitém dramatu o mocenské politice v newyorském světě velkých financí. Mazaný a protřelý státní zástupce Chuck Rhoades (Giamatti) se dostane do ostrého střetu s geniálním, ambiciózním králem spekulativních investičních fondů Bobbym "Axe" Axelrodem (Lewis). Oba využívají veškeré své moci, vlivu a taktik, aby se navzájem přechytračili. V tomhle aktuálním, provokativním seriálu jde totiž o miliardy. (HBO Europe)

(více)

Videa (39)

Trailer 1

Recenze (115)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí první řady musím uznat, že jde o docela vymazlenou záležitost. Nefandím ani jednomu táboru, neb oba smrdí, byť každý jinak. jeden se zaštiťuje vládou a zákony, druhý mocí a penězi. obojí v tomto provedení pěkně páchne. Velmi dobré herecké výkony, slušně charaktrově vykreslené postavy. Někdy si dám další řadu. Za mne zatím 80%. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Testosteronová jízda dvou alfasamců a poměřování ptáků v dosud nevídaném měřítku. Jak Damian tak Paul dávají do svých rolí maximum a je problém fandit jen jednomu z nich, naopak sympatie se postupně přelévají z jedné strany na druhou. Maggie Siff, jakožto ledovec schopný odrážet ony dva ledoborce s lehkostí bytí, je vynikající. David Costabile je figurku vskutku zábavnou, přesto z něj jde respekt. Nevěřil bych, že mě bude bavit sledovat dějiště financí, ale stalo se. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Spousta velkých slov, ale emoce zatím žádné - tohle bude long-game v každém smyslu téhle fráze, nicméně pilot jako takový rozhodně není stoprocentním lákadlem. Režie Neila Burgera je sice jako obvykle znát, oba hlavní herci vynikají, jenže pocit, že tomu paradoxně chybí něco, čím se tu všichni tak vehementně ohánějí - tedy koule, je po skončení stejně tak neodbytný, jako představa Malin Akerman s bičíkem. Velmi neodbytný. Zatím 7/10 a uvidíme, jestli z toho tvůrci vytlačí víc. ()

Dyas 

všechny recenze uživatele

Jedna z perliček roku, to je jisté. Billions se může pyšnit vynikajícím obsazením a špičkovými dialogy. Mezi Axem a Chuckem panuje těžký souboj, z něhož nevyjde žádný vítěz bez značných vedlejších ztrát. Nechybí překvapivé zvraty, ani fajn soundtrack. Zpočátku seriál na nabere tempo a hezky graduje až do velkého finále. Velká natěšenost na další sérii.1. Série - 100% ()

ER 

všechny recenze uživatele

Platí pro I. sérii......Prozatím dost dobré,se skvělými herci,kteří nepatří do jednoznačných kolonek ten dobrý či zlý,ale umí to hrát na obě strany. Co se týče odborných znalostí a finančních termínů,tak se seriál drží akceptovatelné hranice znalostí a i když v tom někdo může tápat,lze z probíhajícího děje pochopit,zda jde o dobrou či špatnou věc. Jen s přibývajícími díly ztrácí seriál trochu na přítažlivosti,zápletka přibaluje politické pletichaření, které (prozatím) není vůči dosavadnímu ději konzistentní (ale počítám, že se to postupně "vyvrbí"). Platí pro II.sérii.....A vyvrbilo se. Souboj rivalů se tentokrát odehrává stylověji pod osobitými prvky ,které přináší jejich pracovní i osobní život. Vše i nadále provází bravurní herecké výkony (Giamatti hereckému pelotonu jednoznačně vede), které dají vyznít dramatickým záměrům scénáře.III.série-Laskominka. Tentokrát jde o souboje na tvrdé lokty,slitování nehledejte. ()

Galerie (1 448)

Zajímavosti (6)

  • V 4. epizóde 1. série sa objavila v malých cameo rolách trash metalová legenda Metallica. (Irktus)
  • Seriál se natáčel ve čtvrti, kde skutečně bydlí herec Paul Giamatti, který hrál Chucka Rhoadese. (tedvidek94)

Související novinky

Dexter se dočká prequelu

Dexter se dočká prequelu

08.02.2023

Minulý týden byla oznámena fúze mezi stanicí Showtime a streamovací službou Paramount+, obojí patří pod Paramount Media Networks, takže v praxi to bude znamenat jenom více sdruženého obsahu na jednom… (více)

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

22.08.2021

Slavný herec a komik Hank Azaria ztvární jednu z vedlejších rolí současného šéfa Appleu Tima Cooka v novém antologickém seriálu Super Pumped od stanice Showtime. Projekt se bude zabývat vzniky… (více)

Reklama

Reklama