Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V blízké budoucnosti je běžné nastavit charakterové vlastnosti nenarozeného dítěte. Díky tomu je Anežka dokonalá. Její sestra Klára dokonalá není. Při setkání s novou spolubydlící Terezou se v myšlenkách vrací k Anežce. Zjišťuje, že chtěla být jenom normální holka. Barbelo, film o hledání dokonalosti. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

PoprockCZ 

všechny recenze uživatele

Myšlenka zajímavá, ovšem forma nešťastná. Volba flashbacků, které se zobrazují několikrát, přičemž pokaždé se zobrazuje delší vysvětlující úsek působí zdlouhavě a výsledný film je díky mnoha prvkům matoucí. Závěr se samomluvou jsem vůbec nepobrala. Na vizuálu je pak hodně znát, jaký rozdíl dělá řádné nasvícení, ovšem to je věc, která přijde časem. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Začátek mě celkem zaujal, ale postupem času mě to začínalo nudit svým přehnaně zmatenou návazností scén, některými slabými hereckými výkony a divně napsaným scénářem. On to není špatný pokus o artovou sci-fi, jen to holt zůstává pouze u toho zajímavého pokusu. Samotné téma totiž má něco do sebe, ale s takovým scénářem a takovým zpracováním prostě nevynikne a ani z toho není nějaká víc zapamatovatelná záležitost. Bohužel. Ale snaha o žánr, který se v Česku netočí, je vždycky jen chvályhodná. Z olomouckých sci-fi mám pořád o dost radši Víru našich otců... 2* ()

iggy_pop 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezdička za (potencionálne) zaujímavý námet. Všetko ostatné, počínajúc réžiou končiac technickým spracovaním je nesúrodý miš- maš, ktorý namiesto toho, aby diváka vtiahol do deja a zaujal, skôr odrádza svojou nezmyselnosťou a mätúcou formou. Samostatnou kapitolou sú (tragický) strih a scenár, ktoré dávajú tomuto filmu povestný klinec do rakvy. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o studentský film studentů Filmové vědy na Univerzitě Palackého v Olomouci. (sator)

Reklama

Reklama