Reklama

Reklama

Ash vs Evil Dead

(seriál)
Trailer 1
USA, (2015–2018), 15 h 13 min (Minutáž: 27–43 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Bruce Campbell, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Jill Marie Jones, Lucy Lawless, Samara Weaving, Hemky Madera, Peter Feeney, Damien Garvey, Indiana Evans (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Seriál Ash vs. Evil Dead je dlouho očekávaným pokračováním kultovní hororové série, kterou odstartoval film Lesní duch. Bruce Campbell se vrací v roli Ashe, doplňovače zboží, stárnoucího proutníka a lovce příšer, který má místo ruky motorovou pilu. Posledních třicet let se mu úspěšně dařilo vyhýbat se zodpovědnosti, dospělosti i hrůzám ze světa zla. Když se však rozšíří smrtící epidemie a lidstvu hrozí zánik, Ash je konečně donucen čelit démonům - svým vnitřním i těm skutečným. Jak se ale ukáže, osud rozhodně nemá v plánu propustit tohoto nevšedního hrdinu ze svých "ďábelských" spárů. Vedle Bruce Campbella se v seriálu představí i Lucy Lawlessová jako tajemná Ruby, která věří, že za propuknutím nákazy stojí Ash; Ray Santiago v roli přistěhovalce Pabla Simona Bolivara, idealisty, z něhož se stane Ashův věrný parťák; Dana DeLorenzová coby Kelly Maxwellová, náladová divoška, která se snaží utéct před svou minulostí; a Jill Marie Jonesová jako Amanda Fisherová, zneuznaná policistka státu Michigan, která se rozhodne vypátrat darebného Ashe a dokázat, že je zodpovědný za strašlivou vraždu jejího partnera. (Cinemax)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (358)

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ash se vrací a s ním přichází i zcela nevhodně umístěný humor, přepálené CGI efekty a lacině vypadající masky. Při tom potenciál smrtelného zla je obrovský. Jen by si tvůrci museli rozmyslet, jestli chtějí natočit kvalitní hororový seriál nebo primitivní zábavu pro popkornové publikum. Oboje dohromady zkrátka zkloubit nelze. Jakožto hororový znalec tedy Ash vs Evil Dead uděluji pouhé 2 hvězdičky a to především za poslední epizodu, kde ke slovu konečně přichází opravdová hororová atmosféra. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť mohli stretnúť s charizmatickým Ashom J. Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". V priebehu rokov 2015 až 2018 boli vyprodukované tri série, ktoré dohromady obsahujú tridsať epizód. Je to šialená jazda plná krvi, násilia, hnusných démonov a čierneho humoru. Ash sa oháňa svojou motorovou pílou, strieľa na všetky strany z brokovnice so zrezanou hlavňou a hádže jednu hlášku za druhou. Popri tom mu asistuje mladý nelegálny prisťahovalec z Hondurasu Pablo Simon Bolivar a drsná sexi židovka Kelly Maxwellová. ***** ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Vlhký sen každého fanouška Evil dead se stal skutečností, ne ale kinofilmem ale rovnou seriálem. Na tohle se čekalo hodně dlouho a výsledek stál za to. Když jsem viděl seriál poprvé nechtěl jsem ho hodnotit a tak jsem to dnes zkoukl na jeden zátah. Takže první co bych chtěl vytknout, a i přes to že toho bude docela hodně neznamená to že je to špatné nebo že by tu nepřesahovala více pozitivních věcí. Co mě trošku zklamalo bylo až moc humoru, hlavně v prvním díle mi tu přišlo až přehnaně moc, pak se to naštěstí lehce uklidní a je tu převážně hláškující Bruce, bohužel věc které mě nasrala ale nejvíc je důvod čtení z knihy, no tak scénáristi tohle byla hnusná podpásovka. Druhá věc co mě trošku zklamalo bylo až moc digitální krve masakr byl sice hodně slušnej ale zatímco v originále naprosto dokonale vévodila uvěřitelná krev tak tady je většinou digitál, sice taky po litrech, ale ztrácí to na uvěřitelnosti. No a poslední věc co mě zrovna hodně mrzela je ztracení příležitosti si pohrát s fanouškama, všechny odkazy k původnímu filmu byly povětšinou ukázany ve flashbacku takže pro fanouška tu není moc co najít a čím překvapit. Jo a kde je sakra cameo Teda Raimiho? Nicméně i přes tyhle menší mínusi si nemůžu pomoc byla to 5 hodinová jízda kterou jsem si užil, na druhou sérii se těším jak kráva, jen trošku pozor, nechat otevřený konec a říct že ve světě nastala apokalypsa vě mě budí strach, aby se z toho nestala nějaká válečná fantasy sračka, přeci jenom nechme Ashe a jeho dva parťáky osamotě (btw herci byly vybráni slušně a postavy jsou napsány solidně). ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1 séria 100% 2.séria 80%Ona sa to môže zdať ako variovanie rovnakých prvkov z predchádzajúcich dvoch sérií. Ale bez rozdielu celý tento svet funguje. Či už bojujeme s démonmi. Hláškujeme, alebo počúvame Deep Purple. Postavy prechádzajú určitým vývinom a hlavne sú tak dobre napísané, že im skrátka aj napriek všetkému držíte palce. Plus tu máme konečne temnú dimenziu, Ashovho potomka a náznak post apo. Takže v zásade spokojnosť. A je tu omnoho viacej wtf momentoch ako v predchádzajúcich sériach. 3. séria - 80%. A ďakujem Ash. Bola to super jazda! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvydařenějších návratů vůbec. Raimi servíruje přesně to, co jsme na Evil Dead milovali, tedy hektolitry krve, vyhřezlé vnitřnosti, létající údy a hlavy a pekelně černý humor s nepřeberným množstvím hlášek. Navíc i když je samozřejmě vidět, že technicky má k dispozici seriál úplně jiné možnosti, než stará klasika, daří se mu držet to kouzlo osmdesátek. Campbell je tady ve vrcholné formě, parádní je i dvojice jeho side-kicků a muziku tvrdí i nestárnoucí Lucy Lawless. Je sice fakt, že těch deset dílů je přeci jenom trošku moc a občas mi připadalo, že se Raimi opakuje, ale to vem čert. Sem s další řadou. 90% ()

Galerie (440)

Zajímavosti (14)

  • Bruce Campbell (Ashley 'Ash' J. Williams) je jediný herec, který se objevil ve všech dílech Evil Dead. (TomySCZ)

Související novinky

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Sam Raimi a třetí světová válka

Sam Raimi a třetí světová válka

02.03.2016

Režisér kultovní "trilogie Evil Dead" momentálně tráví čas u návratu svého krvavého dítka, seriálu Ash vs Evil Dead. Fanoušci za něj Sama Raimiho opět milují a pomalu mu odpouštějí třetího Spider… (více)

Sam Raimi chystá remake Proroka

Sam Raimi chystá remake Proroka

26.01.2016

Režisér hned dvou slavných trilogií (s Ashem a se Spider-Manem) si už tři roky hledá svůj další filmový projekt. A teď to vypadá, že ho konečně našel. Sam Raimi jedná se studiem Sony o remakeu… (více)

Reklama

Reklama