Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Večírek náhle skončí, když se Ash, Pablo a Kelly musejí vydat do Ashova rodného městečka, kam je povolá Ruby ve snaze uzavřít s nimi nečekané spojenectví. Ashův otec Brock a místní hospodští povaleči však nepřivítají muže, který je přijel zachránit ze spárů zla, zrovna s otevřenou náručí. (Cinemax)

Recenze (17)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako bolo to dobré, pobavil som sa. A hoci to je podstata toho všetkého, ono sa to opakuje stále dookola. Dobre, motorovka, brokovnica nikdy nesklamú ale ono hneď v prvej epizóde druhej série znovu vidím Evil Dead II a Army of darkness v inom šate. Keby to malo aspoň troška lepší príbeh nie neustále chodenie z bodu A do bodu B, sršal by som nadšením. Pri prvej sérii som prižmúril oči a užíval si.. To isté však znova neprekúsnem. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Druhá séria bola vyprodukovaná v roku 2016. Pozostáva z desiatich častí. Úvodná, v poradí prvá epizóda sa volá "Doma" (Home). Po dramatických udalostiach, ktoré sa odohrali na starej chate v horách si Ash, Pablo a Kelly vychutnávajú bezstarostný život v Jacksonville na Floride. I tam ich však znova nájdu démonické bytosti. Preto sa urýchlene vydajú do Ashovho rodného mesta Elk Grove v Michigane. Sú presvedčení, že práve tam sa stretnú s Ruby. Podozrievajú ju z toho, že porušila ich dohodu a poštvala na nich temné sily. **** ()

Reklama

Maza2222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu nízké hodnocení. SPOILER Tak pecka. Dost možná nejlepší seriálová epizoda, co jsem viděl (nemohu se rozhodnout mezi 1x9 a tímhle dílem) Každopádně jsem se vážně dost bavil. Návrat Ruby, která je o něco lepší než minule je tedy velké plus, Přepadení na tom mejdanu bylo fakt parádní a Ashův otec fakt dobrej. ´Ty Pablovi vize byli také parádní. Ale s 1x9 je to hodně těsný. Už se těším na další díly ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kedže Ruby jej "deti" prerastajú cez hlavu a chcú jej vziať knihu mŕtvych, je nútená prerušiť párty Asha a jeho priateľov v Jacksonville. Ash je presvedčený, že Ruby porušila ich dohodu zámerne a preto sa ju spolu s Pablom a Kelly vyberú hľadať do Ashovho rodného mestečka Elk Groove, kde nie sú s Ashovho návratu práve dvakrát nadšený. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je to tady, druhá řada v plném proudu. Čekání na Ashe se vyplatilo a první díl nám nabídne jako vždy hromadu krve, slušnou hororovou atmosféru, perfektní hudbu, špetku humoru a děti mamky Ruby, které nevidíme naposled. V prvním díle se Ash vrátí do svého rodného města, potká se s taťkou a pár jeho přáteli, ale že by ho někdo rád viděl, to se říct nedá. Pevně věřím, že nám tvůrci nabídnou něco nového i po příběhové stránce, tedy hlavně něco zajímavého. Nerad bych se díval na druhou řadu akorát v jiném obalu. První díl nám rozhodně nudu neslibuje a na druhou stranu, když si vezmu kolik se točí zbytečných seriálů, tak zrovna tenhle i kdyby jel v duchu jedničky nemá šanci omrzet. Stručně řečeno, jako uvítání do další řady, víc než spokojenost. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama