Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (285)

P1tr odpad!

všechny recenze uživatele

Komediální odpad nezachránila ani změna režiséra, která není vůbec znát a kdyby nebyl v titulcích uveden F.A. Brabec, nenapadlo by mě, že toto není opět Troškovo dílo. Nejsmutnější asi je, že Brabec nezužitkoval své kameramanské zkušenosti a nezmohl se alespoň na zajímavý viuzál, který by rozptýlil od trestuhodně špatných vtipů. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak Kameňák čtyřka už byl špatný a čekal jsem, že se Vánoční speciál ponese ve stejném duchu a myslím, že ten klesl ještě o stupínek níže. Film není vůbec vtipný. Zdejší "vtipy" jsou založený pouze na sexuální narážky a to sráží film ještě do větší propasti, protože to je hodně trapný, místo toho, aby se člověk u toho nějakým způsobem pobavil. Vůbec mě to nebavilo. Nechápu, jak se k tomu herci z původních kameňáků od Trošky nechali upsat. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Dívat se na to kvůli některým vtipům ještě dá, ale každopádně je to strašný pád oproti předchozím čtyřem dílům. A ty podmínky, ve kterých to natáčeli.... Na každém záběru je poznat, že tady se šetřilo penězi, kde se dalo. Ať už to prostředí maloměsta, odpadových kulis a interiérů a především ta škála těch herců. S výjimkou samotného Vydry je to jeden vyhořelý herec vedle druhého (Duchoslav, Upír Krejčí, Pitkin, Krampol, Pomeje....) a pak spousta takových herců, co se herci snaží být (Hruška, Gránský a především ten syn Alice Bendové). Jen nechápu, proč se do toho propůjčil Dejdar. Troška musí po tomhle kroutit hlavou, kam jeho Kameňák došel. Zpestřením byla snad jen Bučková, která se tentokrát asi po dlouhé době najedla a v závěru mě překvapil upravený Svařák od Harleje v podání již zemřelého Šafránka. [4159. hodnocení, 230. komentář, 15%, 53. nejhorší film] ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Sama by som neverila, že by mi film dokázal domrdať predvianočný deň. Príšerné, naozaj príšerné! Čo to robím so svojou psychikou, že som si aj pri takýto otras sadla. Takto pokaziť film, takýto otras pustiť do sveta. Môžeme sa hanbiť za toho pána, čo to režíroval. Za hercov, ktorí sa na to odhodlali. Takto zničiť vianočný film, tak to som ešte nezažila. Príšerné! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

U českých komedií je potřeba mít hranici humoru postavenou hodně nízko pokud budete mít nastavenou vysoko a očekávat od toho třeba pokaždé kvalitu filmu Ženy v běhu budete zklamaní a hodně a tohle je přesně tento případ. Poslední Kameňák co jsem viděl byla trojka čtyřku asi taky někdy shlédnu ať mám dokoukanou celou sérii a seriál mě neláká. Ohledně filmu ono Kameňáky neměly nikdy děj vždy to byla přehlídka jakože vtipů a jakože navazujících nebo nenavazujících scén a ani tohle není výjimka. Vydra je trapný být ním už tu kariéru zapíchnu asi se zmůže pouze jen na moderování debilního Prostřena Dejdar to samé , když se podíváte na jeho kariéru z poslední doby je Vám smutno ten dopadl snad ještě hůře než takový Nicolas Cage a zbytek nestojí za zmínku ještě Novotný být ním se nejspíše rovnou zastřelím, že jsem v tom vůbec hrál, ale asi nemá žádnou sebereflexi nebo dostal moc prachů tak to neřešil . Za co teda ty 2 hvězdy je to lepší než oba Špindly aj než Ženská na vrcholu, je zde jedna vtipná scéna s Zemanem uráží se zde Merkelová ( i když mohly si do ní rýpnout více) a postava té zpěvačky v bordelu je pěkná a dobře zpívá pak ještě ujde ta postava té dcery z Austrálie a zbytek je do počtu. 40 procent . P.s. nemá cenu se rozčilovat ohledně toho co kdo viděl a neviděl a dal odpad kdyby to tak měly dělat tak většina filmů má daleko jiné hodnocení než má. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu zazní věta: „Tak tomu dávám rok, maximálně dva.“ Podobná hláška zazněla v českém filmu Pelíšky (1999): „Dávám Bolševikovi rok, maximálně dva roky.“ (SONY_)
  • Po závěrečných titulcích se ještě objeví jedna scéna. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Mělníku. (SONY_)

Reklama

Reklama