Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (286)

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná Bučková co neumí zpívat ani jako náš kocour, tupý vtipy, vulgární a oplzlé scénky, dialogy pod bodem mrazu. Je to sračka a odpad v jednom. Jinak to nazvat nelze. Udivuje mne, co jsou naši herci schopni absolvovat za peníze. Duševní a místy i fyzická prostituce českých rádoby celebrit je bezbřehá. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nečakajte prekvapenie. Ani dokonca tá Vianočná atmosféra nieje dostačujúca. Zabudnite na Vianočnú atmosféru Pelíškov. No a k hereckým výkonom netreba komentár, pretože nik kto hrá v Kameňákoch sa nemôže nazývať hercom. Iba ak skrachovaným.Po trilógii Zdeňka Trošky sa Kameňáku chopili iní tvorcovia. Štvorku mal pod palcom Ján Novák a bola to najhoršia časť série. Päťku si zobral na starosť F.A. Brabec, ktorý má za sebou isté projekty a podarilo sa mu blbosťou prekonať aj hroznú štvorku. Ísť do Kameňáku je ako naraziť na dno. Do Vianočného Kameňáku sa dostali iba povinné scény s vtipmi, ktoré zväčša poznáte, na budovanie vzťahov postáv alebo vašej priazne nie je čas. Vtipy sú skôr kruté, väčšinou ošúchané. Iste, niektoré možno považovať za celkom odvážne, no kadencia je relatívne nízka, čo je problém. ()

Reklama

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

V tomto případě bych doporučoval pravidlo" UKAŽ (lístek) A PAK PIŠ... To mě zajímalo jestli si tohle můžou dovolit na amerických UMD... Né tady si dělá každej co chce. Hold jsme v Čechách... vředu Evropy. Množství odpadů na m² bohužel dokazuje. Co jsme za vše hanící, závistivé, namyšlené blbce. Co dávají odpady jen z principu... Fakt jsem hrdej na to že jsem Čech, jup jup ja... Ale počkat! Nejsem! :D DÍKY BOHU! ()

bono22vox 

všechny recenze uživatele

Nechce se mi ani věřit, že někdo, kdo naprosto úchvatným nádherným způsobem ztvární Erbenovu Kytici, navíc výborný kameraman, který natočil s jinými režiséry spoustu dalších kvalitních snímků, se chopí látky jako je Kameňák... Ale co už, stalo se. Ale že se utopí a sveze v předešlých dílech a nedá ani kapku svého umu do této látky, aby ji alespoň nějakým způsobem zvedl z předem hodnoceného hnusu, to je naprostý konec tohoto tvůrce... ()

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

Tedy upřímně - u prvních dílů Kameňáku, i když to byla strašlivá blbost jako celek, tak některý hlášky a vtipy tam byly povedený a docela jsem se místy i zasmál. Ale tady jsem se POUSMÁL za celou dobu jednou - J-E-D-N-O-U. Však se není čemu divit, protože zdejší vtipy jsou tak vtipný, že je vždycky musí doprovázet i velmi nezdařené pazvuky, aby člověk pochopil, že se asi v danou chvíli měl smát. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu zazní věta: „Tak tomu dávám rok, maximálně dva.“ Podobná hláška zazněla v českém filmu Pelíšky (1999): „Dávám Bolševikovi rok, maximálně dva roky.“ (SONY_)

Reklama

Reklama