Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právník Lohse se specializuje na obhajoby šéfů podsvětí. Díky jeho vychytralosti soud postupně osvobodí tři velké obchodníky s drogami. Všichni jsou krátce po odchodu ze soudní síně zastřeleni. V blízkosti mrtvých byl pokaždé spatřen policejní hlídkový vůz. Semir s Janem se domnívají, že vrahem musí být policista. Od státní návladní nedostanou povolení k vyšetřování, a tak pátrají na vlastní pěst. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť formulka kde idú naši hoši voči policajtom, ale tentokrát nie sú skorumpovaný, ale hrajú sa na vigilantiovcov. Zvrat ma počas prvého sledovania celkom prekvapil a akcia opäť slušná. ()

Reklama

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl jde ve stopách série "Přání smrti". Je vražda obchodníka s drogami, soudem osvobozeného, překročení zákona nebo akt spravedlnosti? A co právníci, co tyhle hajzly dostávají na svobodu? Musím přiznat, že jsem těm mstitelům celkem fandil, i když už to pak přeháněli, a chtít zabít Semíra s Janem, to už si pár facek zaslouží. Zajímavá je i vedlejší dějová linie s Bonrathem, který je přeložen někam na venkov, a jako bonbónek si Semír vypůjčí Andrejino auto. Je varován - ani škrábnutí - ale znáte to... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama